Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

David Hasselhoff-dalt dolgozott fel a DRAGONY


2015-07-05

Az osztrák power metal banda egy "'80-as évekbeli metal-tribute-tal" jelentkezett!

A Dragony David Hasselhoff új, 'True Survivor' című számát dolgozta fel. A híres színész-énekes a 'Kung Fury' című film betétzenéjeként adta elő a dalt, aminek (lentebb szintén megtekinthető) videoklipje hatalmas internet-szenzációvá vált: 8 hét alatt több mint 16 millióan nézték meg.

A bécsi Dragony zenekar második albuma, a 'Shadowplay' szeptember folyamán jelenik meg, a Limb Music kiadó jóvoltából. Az album borítóját a Bornholm zenekarból ismert Sallai Péter (Sabaton, Crematory, Satyricon, stb.) illusztrálta.

"Keményen dolgoztunk ezen a lemezen; nagyjából egy évet töltöttünk stúdiózással. Most éreztük úgy, hogy a verejtékkel teli munka végre meghozta gyümölcsét. Remek lett az új anyag; alig várjuk már, hogy bejelenthessük a részleteket (vendégzenészek, tracklista, ízelítők, stb.)! Néhány héten belül újra jelentkezünk!" - közölte a banda.

A Dragony július 13-án a bécsi Szene színpadán lép fel, a Sonata Arctica előzenekaraként. A banda lemezbemutató turnéja várhatóan novemberben veszi kezdetét.

Friss hírek hamarosan!


David Hasselhoff-dalt dolgozott fel a DRAGONY
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás