Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új dal-részletet mutatott be hatodik sorlemezéről a DARK BUDDHA RISING


2015-08-07

A finn pszichedelikus doom / sludge metal banda 'Inversum' címmel látta el legújabb nagylemezét, ami szeptember 25-én kerül a boltokba, a Neurot Recordings jóvoltából.

A "hipnotikus hang-művészet finn mestereiként" számontartott hatosfogat soron következő kiadványa, az 'Inversum' "a sötét, pszichedelikus misztikumok világába kalauzolja el a hallgatókat". Ez tükrözi maga a lemezborító is, amit két grafikus, V. A. és Karmazid tervezett.

"Az 'Inversum' a Dark Buddha Rising 'Harmadik Ciklusának' nyitánya" - közölte a banda. "Itt mutatkozik be három új tag, V. Vatanen (gitáros-vokalista), J. Saarivuori (billentyűs) és M. Neuman (énekes). Emellett ez az első kiadványunk a Neurot Recordings szárnyai alatt. De ami a legfontosabb, az az, hogy az 'Inversum' az első albumunk, amit teljes egészében saját magunk vettünk fel, produceltünk és kevertünk; méghozzá a Wastement legmélyebb pincéjében. Zenénket ezáltal is sikerült újabb szintre emelni azon az úton, amit nyolc évvel ezelőtt választottunk. Az 'Inversum'-ra úgy is lehet tekinteni, mint egy hatalmas épület, amit a kemény munka és a pszichedelia sötét művészetének talajára húztunk fel".

Alább az 'Inversum' CD- és LP-borítója látható:

A tracklista:
01. E S O
02. E X O

Íme az 'E S O' című ópusz vágott verziója:

A Dark Buddha Rising legutóbbi stúdióalbuma 2013-ban jelent meg, 'Dakhmandal' címmel, a Scart Records gondozásában. Egy évvel később pedig a Future Lunch adta ki kazettán (!) a banda 2012-es Roadburn fesztiválos fellépésének hanganyagát.


Új dal-részletet mutatott be hatodik sorlemezéről a DARK BUDDHA RISING
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás