Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új dalszöveges videó a KRISIUN-tól


2015-08-10

A brazil death metalista Krisiun zenekar közzétette soron következő nagylemeze, a 'Forged In Fury' új single-dalát, a 'Ways Of Barbarism' nótát; méghozzá hivatalos lyric-videó formájában:

A banda július 25-én São Paulo-ban, egy teltházas buli alkalmával előben is előadta a 'Ways Of Barbarism' dalt:

A Krisiun márciusban vonult be a floridai Mana Recording Stúdióba, ahol a neves Erik Rutan producer (Cannibal Corpse, Nile, Six Feet Under, stb.) közreműködésében elindultak új nagylemezük munkálatai. Lentebb látható egy fotó a stúdióból (a Krisiun tagjai Rutan társaságában). Rutan legutóbb az 1999-es 'Conquerors Of Armageddon' albumon dolgozott együtt a Krisiun-nal - eddig ez volt a csapat legsikeresebb kiadványa.

Rutan még a munkálatok során nyilatkozott: "A Krisiun-nal dolgozni a Mana Recording falai között, hatalmas megtiszteltetés számomra. Korábban a 'Conquerors Of Armageddon' albumon melóztunk együtt 1999-ben, amikor még csak kezdő producer voltam, de most nagyszerű élmény újra a srácokkal lenni! A Krisiun manapság az egyik legjobb death metal banda a világon. Zeneiségük és kreativitásuk rendkívüli egyedi; a dalaik pedig egyszerűen zseniálisak... gyors és kemény nóták; őskori kegyetlen brutalitás! Tele vibrálással és dinamikával... A dob-tónus és az előadásmód egyszerűen tökéletes; a ritmusgitárok hatalmasak és nagyon feszesek; a basszus-témák büntetően kemények... a vokálokat csak most kezdtük el, de azok is nagyon faszák. Ezután még hozzáteszünk az anyaghoz néhány gitárt és szólót; de már most azt mondom, hogy ezt az albumot egyetlen death metal rajongó sem hagyhatja ki!".

Az új Krisiun album június elejére elkészült: 'Forged In Fury' címmel jelenik meg augusztus 7-én, a Century Media kiadó jóvoltából, a lent látható, Joe Petagno (Marduk, Vader) által tervezett borítóval.

"A 'Forged In Fury' album munkálatait megelőzően három éven keresztül turnéztunk egyfolytában; viszont így sem voltunk fáradtak: a lemez felvételei nagyon szépen haladtak. Mint mindig, most is nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel. Annyi változás történt, hogy ismét visszahívtuk Erik Rutan-t! Ez pedig egyértelműen azt jelenti, hogy sokkal "természetesebb" hangzással rendelkezik ez az új lemez, a korábbiakhoz képest. Mondhatjuk azt is, hogy brutálisabb és lényegretörőbb. Kemény munka és elkötelezettség gyümölcse - mentes minden divattól és tendenciától. Egyszóval: egy könyörtelen, autentikus metal-album született! Erik részvétele erősen kihatott ránk és a performanszunk módjára is; magyarul ő hozta ki belőlünk a legjobbat, amiért igazán hálásak vagyunk neki! Készüljetek fel egy szívvel és lélekkel teli metal-lemezre! Találkozunk az út során!" - Krisiun.

A tracklista:
01. Scars Of The Hatred
02. Ways Of Barbarism
03. Dogma Of Submission
04. Strength Forged In Fury
05. Soulless Impaler
06. Burning Of The Heretic
07. The Isolated Truth
08. Oracle Of The Ungod
09. Timeless Starvation
10. Milonga De La Muerte

Az első dal-premier alább érhető el, a 'Scars Of The Hatred' audió-változata formájában:

A Krisiun előző albuma 2011 októberében jelent meg, 'The Great Execution' címmel, a Century Media Records jóvoltából.


Új dalszöveges videó a KRISIUN-tól
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás