Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

OBSIDIAN KINGDOM - teljes egészében meghallgatható a március 11-én megjelenő 'A Year With No Summer' album!


2016-03-02

A spanyol extrém / progresszív metal banda nemrég a következő híreket közölte soron következő nagylemeze kapcsán:

"Második stúdióalbumunk teljes egészében megíródott. A felvételek a londoni Orgone Studios falai között indultak, Jaime Gómez Arellano (Paradise Lost, Ulver, Primordial) producer részvételével, még a nyár végén. Az album 2016. március 11-én jelenik meg, a Season Of Mist gondozásában. Alig várjuk már, hogy Ti is átélhessétek az új nóták varázsát!
Mindemellett új arcokkal is találkozhattok majd (az új felállásból már látható némi "ízelítő" a lenti képen, amit a tehetséges fényképész, Taya Uddin készített). Reméljük, örömmel fogadjátok majd az új tagokat, akik mindketten vérbeli tehetséges zenészek; név szerint: Seerborn Ape Tot gitáros és Om Rex Orale basszer. Hamarosan személyesen is megismerhetitek őket...
".

Az Obsidian Kingdom új albuma tehát 2016. március 11-én jelenik meg, 'A Year With No Summer' címmel. A lemez első single-dala, a 'Black Swan' lentebb elérhető "disztópikus mockumentary" formájában. Frissen megjelent a 'Darkness' című szám is - ennek audiója szintén lentebb érhető el.

Az albumot előrendelni, a banda Bandcamp-oldalán lehetséges (három különböző változatban).

Az 'A Year With No Summer' borítója - amit egy spanyol grafikus-páros, Ritxi Ostáriz (Ihsahn, Leprous) és Elena Gallén (Reebok, VICE) készített - így néz ki:

A tracklista:
01. A Year With No Summer
02. 10th April
03. Darkness
04. The Kandinsky Group
05. The Polyarnik
06. Black Swan
07. Away/Absent

A lemez egy héttel a megjelenés előtt teljes egészében elérhetővé vált meghallgatás céljából. Alább elérhető a 'Black Swan' hivatalos videoklipje is.

A barcelonai Obsidian Kingdom bemutatkozó nagylemeze 2012-ben jelent meg, 'Mantiis – An Agony in Fourteen Bites' címmel, független gondozásban, de két évvel később újra kiadta az anyagot a Season Of Mist.


OBSIDIAN KINGDOM - teljes egészében meghallgatható a március 11-én megjelenő 'A Year With No Summer' album!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás