Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Újabb videoklip a PYOGENESIS visszatérő albumáról


2015-08-06

A német alternatív metal banda egy hét múlva kiadja legújabb, 'A Century In The Curse Of Time' című visszatérő albumát. Erről debütált most a második videoklip, a 'Lifeless':

A Pyogenesis 24 évvel ezelőtt alakult. Azóta számtalan turnét lebonyolítottak - felléptek a híres Rock am Ring / Rock im Park fesztiválon és a Wacken-en is (Magyarországon például egy 560 ezres tömeg előtt álltak színpadra). A zenekar - ami a kritikusok szerint a '90-es években átértelmezte a gothic-metal műfajt - szereplése az MTV-n rendszeresen megdöntötte a nézettségi rekordokat.

Ebben a 24 évben azonban benne van az a 13 esztendő is, amit a Pyogenesis új album kiadása nélkül vezényelt le (10 éve nem is léptek színpadra). Tavaly azonban a tagok megtörték a csendet: Romániában megrendezett teltházas reunion-koncertjüket [ennek teljes rajongói felvétele látható lentebb] követően, megjelenik a csapat régóta várt, hatodik sorlemeze!

A banda a 'A Century In The Curse Of Time' címet adta az új albumnak, ami Flo V. Schwarz frontember / dalszerző szerint "visszatérés lesz a gyökerekhez".
"Nem csak arról van szó, hogy ez lesz történetünk eddigi legkeményebb lemeze, de egyben ez lesz az eddigi legepeikusabb és legambíciózusabb is! Valamint ez lesz az első koncept-albumunk... A dalszövegek témáját tekintve, az indusztrializáció hatása alatt álló 19. század társadalmi változásairól mesélünk; a felemelkedő burzsoáziáról és a Verne Gyula-féle science-fiction irodalomról".

A visszatérő album borítója és tracklistája így néz ki:

01. Steam Paves Its Way (The Machine)
02. A Love Once New Has Now Grown Old
03. This Won't Last Forever
04. The Best Is Yet To Come
05. Lifeless
06. The Swan King
07. Flesh And Hair
08. A Century In The Curse Of Time

Az augusztus 14-én megjelenő 'A Century In The Curse Of Time' album immáron elő-rendelhető, többek közt normál CD-n, digipakban, 12-inches bakeliten és limitált, digipakos 'fan-boxban' (ajándék kitűzővel és dedikált oklevéllel).

A banda Facebook-oldalán bele lehet hallgatni az új dalokba; lentebb pedig megtekinthető az első videoklip, a 'Steam Paves Its Way (The Machine)'.

A Pyogenesis - az új lemez megjelenése alkalmából - fellép az idei német Summer Breeze fesztiválon (augusztus 12-15.); ezt követően pedig az alábbi helyszíneken tűnnek fel:

Augusztus
30 - Göteborg, Svédország - Full Metal Cruise

December
18 - Szentpétervár, Oroszország - Phoenix
19 - Moszkva, Oroszország - Mona

Január
6 - Hamburg, Németország - Knust
7 - Berlin, Németország - Lido
8 - München, Németország - Backstage
9 - Dortmund, Németország - FZW


Újabb videoklip a PYOGENESIS visszatérő albumáról
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás