Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ACCU§ER - itt a legendás német thrasherek új klipje, az 'Unreal Perception'!


2016-04-25

A Metal Blade Records tavaly ősszel jelentette be, hogy leigazolta a veterán német thrash metal bandát. Márciusban megjelent az új album.

Az Accu§er 1986-ban alakult. A kvartett azóta összesen kilenc nagylemezt adott ki; köztük olyan klasszikusokat, mint a 'Who Dominates Who?', a 'Repent' vagy a legutóbbi ópusz, a 2013-as 'Diabolic'. Habár néhány tagcsere után 1996-ban feloszlottak, később Scartribe néven adtak koncerteket és írtak dalokat. Aztán 2008-ban úgy döntöttek, mégiscsak Accu§er-ként folytatják.

Habár az új dalok már 2013 óta íródnak, tavaly októberben a banda végre ismét bevonult a jól bevált Gernhart Stúdióba, ahol nekiláttak az új album felvételeinek, Martin Buchwalter producer közreműködésében. A 'The Forlorn Divide' végül 2015 decemberére készült el. Az új albumon minden rajta van, amire egy Accu§er-anyagtól számítani lehet: erőteljes thrash metal, virtuóz gitárjáték, jól kigondolt dob-témák, agresszív vokálok és az emberi psziché hanyatlását bemutató dalszövegek.

Íme a március 11-én megjelent 'The Forlorn Divide' borítója és tracklistája:

01. Predawn
02. Lust For Vengeance
03. Unreal Perception
04. Arbitrary Law
05. Impending Doom
06. Tribulation
07. Perish By Oblivion
08. Fifth Column
09. Sulfur Rain
10. Flow Of Dying

Íme a frissen megjelent 'Unreal Perception' videoklip, valamint két ízelítő dal a lemezről:

A banda március közepén indult lemezbemutató turnéra. Ennek keretében májusban fellépnek többek közt a Gelsenkirchen-beli Rock Hard Fesztiválon, szeptemberben pedig a drezdai Skullcrusher rendezvényen is.

Az Accu§er felállása így néz ki:

Frank Thomas - ének-gitár
Dennis Rybakowski - gitár
Frank Kimpel - basszusgitár
Olli Fechner - dobok


ACCU§ER - itt a legendás német thrasherek új klipje, az 'Unreal Perception'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás