Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

POWER THEORY - újabb videoklip Veress Márton részvételével


2015-11-08

Az amerikai power metalista Power Theory együttes - aminek felállásában nemrég megfordult Veress Márton (ex-Pokolgép) is - október 9-én adta ki új stúdiólemezét.

A Pure Steel Records jóvoltából megjelent 'Driven By Fear' a Pennsylvania-i Power Theory harmadik nagylemeze.

A Livesay, a Sleepy Hollow és a Single Bullet Theory egyes tagjai alkotta Power Theory 2007-ben jött létre. Első nagylemezük 2011-ben jelent meg, 'Out of the Ashes, into the Fire... and Other Tales of Insanity' címmel. Ezt követte a 2012-es 'An Axe to Grind'. Mindkét albumot a Pure Steel Records gondozta; és így volt ez a nemrég elkészült 'Driven By Fear' esetében is, melyen bemutatkozik Jeff Rose (Livesay) énekes.

A Carlos Alvarez és az Accept basszusgitárosa, Peter Baltes által producelt 'Driven By Fear' borítóját és tracklistáját nemrég tette közzé a banda:

01. Spinstress
02. Long Hard Road
03. Driven By Fear
04. Truth Shall Set You Free
05. Dark Eagle
06. Break The Glass
07. Don't Think Twice
08. Cut & Run
09. Beyond Tomorrow / After The Fall (Reprise)

Alább elérhető egy új dal, a 'Cut And Run' hivatalos videoklipje, amit a legutóbbi turnén forgatott a banda, Veress Márton részvételével. Veress a Power Theory 'Driven By Fear' nevezetű körútján mutatkozott be a banda színeiben; mégpedig az eredeti dobos, Nick Bunzck helyén (aki egyéb elkötelezettségei okán nem tudott részt venni a koncerteken). Márton és a Power Theory közös próbája a lenti videón tekinthető meg.

November 7-én a banda bemutatta az új lemez címadódalának hivatalos klipjét is. Ebben szintén Veress Márton szerepel.


POWER THEORY - újabb videoklip Veress Márton részvételével
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás