Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

HAREM SCAREM - itt a friss dal-premier a 'Live At The Phoenix' koncertlemezről!


2015-11-18

A veterán hard rock banda a Toronto-beli Phoenix Színházban lépett fel július 11-én. A koncertet professzionális kamerákkal rögzítették egy jövőbeni koncert-kiadvány anyagára.

A Harem Scarem "hazai" közönsége a megfelelő helyen, a megfelelő időben láthatta kedvencét, mivel a banda egy igazán nyers, de végtelenül őszinte performanszot adott a nyár közepén. A szett során a csapat előadott számos klasszikus slágert a teljes '90-es évek repertoárjából, de elhangzottak az új, 'Thirteen' című stúdiólemez egyes dalai is.

Harry Hess énekes a következőket nyilatkozta: “Kanada az a hely, ahol először turnéztunk; így nagyszerű érzés volt ismét látni a régi barátok, rajongók arcait! Egyébként nem volt könnyű előállni egy minden érát felkaroló szettlistával, de szerintem eljátszottunk mindent, ami fontos; sőt még olyan dalokat is, melyeket immáron 20 éve nem adtunk elő élőben. Egyszerűen szenzációs élmény volt! Egyértelműen ez a legalaposabb, legnagyszabásúbb koncertfelvétel, ami valaha is kikerült a kezünkből - mind a videó, mind az audió tekintetében az eddigi legjobb kiadványunk!”.

A december 4-én forgalomba kerülő 'Live At The Phoenix' 2CD / DVD, Blu-ray és digitális formátumban lesz elérhető. Íme a tartalom:

DVD / Blu-ray

CD1
01. Garden Of Eden
02. Hard To Love
03. Saviors Never Cry
04. Dagger
05. Distant Memory
06. The Midnight Hours
07. Mandy
08. Killing Me
09. Slowly Slipping Away
10. Troubled Times

CD2
01. Sentimental Blvd.
02. Turn Around
03. Stranger Than Love
04. All I Need
05. Saints And Sinners
06. So Blind
07. Human Nature
08. Voice Of Reason
09. Change Comes Around
10. No Justice

A koncertlemez 'Garden Of Eden' című tételének hivatalos audiója itt elérhető:

A mindeddig a világ 43 országában több mint egymillió lemezt eladott Harem Scarem a 2008-as 'Hope' album megjelenése után oszlott fel. Öt évvel később elkezdtek keringeni a pletykák az állítólagos 'reunion'-ról. Ennek meg is volt a valóságalapja, ugyanis a banda bejelentette, hogy 2013-ban fellép az októberi Firefest-en, mint headliner. A nagyszabású buli alkalmával eljátszották a teljes 1993-as 'Mood Swings' albumot (ezzel a lemezzel sosem turnéztak Kanadán kívül). Mindez egy intenzív európai és ázsiai turné, valamint a zenekar történetének második Államokbeli fellépésének (Melodic Rock Fest 3 - szeptember, Chicago) leszervezéséhez vezetett.

A reunion ötletén felbuzdulva, 20 évvel az eredeti, korszakalkotó album megjelenése után, a Harem Scarem tagjai úgy döntöttek, modern hangzásban újra felveszik a klasszikus lemez 11 dalát; plusz három bónusz track-et, "az igazi 'Mood Swings' irányzatból". A Frontiers jóvoltából 2013 végén megjelent korong emellett egy bónusz DVD-t is tartalmaz, melyen az album 'making of'-ja, és három remix-dal audió-verziója található meg.

Az ünnepet követő esztendőben, 2014 nyarának végén, a legendás kanadai rockerek bejelentették: 6 év kihagyás után visszatértek vissza a stúdióba... A banda 13. stúdióalbuma stílszerűen a 'Thirteen' címet viseli - ez 2014. decemberében jelent meg, a Frontiers jóvoltából.


HAREM SCAREM - itt a friss dal-premier a 'Live At The Phoenix' koncertlemezről!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás