Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

9 óra alatt elkelt az összes jegy a jövő évi ProgPower USA fesztiválra


2015-10-03

Glenn Harveston, a ProgPower USA fesztivál szervezője híreket adott a jegyeladásról.

Harveston elmondta, hogy az online jegyárusítás október 3-án, helyi idő szerint este 9 órakor vette kezdetét. Habár a Ticketmaster karbantartása okán egy órát csúszott a dolog, mégis mindössze 30 percen belül elkelt az összes jegy 60%-a. Később a következő update érkezett: "Nagy örömmel közöljük, hogy a ProgPower USA XVII fesztiválra 9 óra alatt elkelt az összes jegy. Ezzel egyértleműen megdöntöttük minden eddigi rekordunkat. A szívünk mélyéről köszönjük nektek!".

A szervező szerint a sikerek elsősorban annak köszönhetők, hogy nemrég bejelentették, hogy a Fates Warning klasszikus, 'Awaken The Guardian'-érás fellálása lesz a fesztivál főzenekara.

A 17. ProgPower USA fesztiválon (amit 2016. szeptember 9. és 10. között rendeznek meg) - a headliner Fates Warning mellett - fellép többek közt a Devin Townsend Project, a Scar Symmetry, a Green Carnation, a német Freedom Call, a The Gentle Storm, valamint két ausztrál zenekar, a Lord és a Vanishing Point.

A tavalyi ProgPower USA fesztiválon fellépett többek közt a Masterplan, a Jon Oliva's Pain, az Overkill és a svéd Seventh Wonder is. Az idei programról itt számoltunk be.


9 óra alatt elkelt az összes jegy a jövő évi ProgPower USA fesztiválra
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás