Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ABNORMALITY - végighallgatható a 'Mechanisms Of Omniscience' album


2016-04-29

A Goratory, a Sexcrement, a Parasitic Extirpation és az Iranach egyes tagjai alkotta massachusettsi technikás brutál-death banda nemrég átigazolt a Metal Blade Records-hoz.

Az Abnormality felállását Mallika Sundaramurthy énekesnő, Jay Blaisdell dobos, Josh Staples basszer, valamint Sam Kirsch és Jeremy Henry gitárosok alkotják - mindannyian jólismert résztvevői a helyi underground death metal-színtérnek. A "vad módon prezentált technikás gyorsaságáról" és "könyörtelen brutalitásáról elhíresült" banda néhány hónapja látott neki második nagylemeze felvételeinek.

Íme a banda közleménye: "Rendkívül izgatottan jelenthetjük be, hogy megkötöttük szerződésünket a Metal Blade Records-szal; a jövő évben tehát az ő segítségükkel adjuk ki következő nagylemezünk! Ezáltal egy új evolóció vette kezdetét bandánkon belül. Nagyon örülünk, hogy egy olyan kiadó vett minket gondozásába, ami immár több mint 30 éve az underground metal-szcénát szolgálja. Jelenleg stúdiózunk; már majdnem felvettünk minden instrumentális- és vokál-témát, kedvenc producerünk, Pete Rutcho közreműködésében. Az eddig elkészült az anyag kegyetlenül jól szól - alig várjuk már, hogy rátok szabadíthassuk ezeket a dalokat! Egyúttal szeretnénk megköszönni mindenkinek a támogatást és a belénk vetett hitet! Nélkületek nem sikerült volna elérnünk semmit. Igyunk együtt!".

Az Abnormality új lemeze 'Mechanisms Of Omniscience' címmel jelent meg, április 29-én. A rendelést itt lehet leadni. Íme a borító, a tracklista, valamint a teljes album premierje:

01. Swarm
02. Synthetic Pathogenesis
03. Mechanisms Of Omniscience
04. Catalyst Of Metamorphosis
05. Vigilant Ignorance
06. Irreversible
07. Hopeless Masses
08. Assimilation
09. Cymatic Hallucinations
10. Consuming Infinity

Az új lemez első hivatalos klipje a címadó 'Mechanisms Of Omniscience' dalhoz készült. A rendező Jim Foster (red13media.com) volt:


ABNORMALITY - végighallgatható a 'Mechanisms Of Omniscience' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás