Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Közel százezer dollárt gyűjtöttek össze a BAD BRAINS gitárosa, Dr. Know megmentésére


2016-03-09

A legendás hardcore punk banda gitárosa, Gary "Dr. Know" Miller tavaly novemberben került váratlanul kórházba. Most friss hírekkel jelentkezett a banda:

"Mint azt mindannyian tudjátok, bandánk gitárosa, Gary Miller (a.k.a. Dr. Know vagy Doc) szívrohamot kapott tavaly novemberben. Ennek következtében több életfontosságú szerve is leállt rövid időn belül, és két héten keresztül életvédő felszerelésre volt kapcsolva. Az orvosok akkor 5%-ra becsülték a túlélés valószínűségét. Azonban a család és a szeretet ereje révén sikerült életben maradnia.
Mi már akkor elindítottunk egy kampány Doc kórházi kezeléseinek költség-fedezése érdekében, amikor megtudtuk a szörnyű hírt. Nyilván barátunknak azután is szüksége van ápolásra, miután haza engedik őt; ezért továbbra is arra kérünk titeket, ahogy tudtok, segítsetek neki
".

A zenész kezelésének költségeihez itt lehet hozzájárulni. Eddig közel százezer dollár gyűlt össze.

A közösségi oldalakon 2015. november 3-án több zenész is kifejezte aggodalmát Dr. Know egészségéért. A Deen Ween-csoport közleménye szerint, a gitárost életvédő felszerelésre kapcsolták, Corey Glover (a Living Color énekese) pedig "pozitív, gyógyító energiák" küldésére szólította fel rajongóit. Mellettük többek közt az Agnostic Front és a Stone Sour zenekarok is támogatásukról biztosították az 57 éves gitárost (aki nem mellesleg a második Bad Brains-zenész, aki az 1977-es megalakulás óta mindvégig tagja volt a legendás bandának).

A Bad Brains 2015. november 4-én kiadott közleménye így szól: "A Bad Brains-família azt szeretné, ha sokat gondolnátok és megemlékeznétek imáitokban Gary (Dr. Know) Miller-ről. Gitárosunk családja pedig a magánélet tiszteletben tartását kéri ebben a nehéz időszakban; egyúttal köszöni a csodálatos energiát, amit eddig küldtetek Dr. Know felé".

Dr. Know állapotát illetően november 10-én érkeztek frissebb hírek: "Gary (Dr. Know) Miller családja és a Bad Brains teljes stábja szeretné megköszönni mindenkinek a jókívánságokat. Örömmel jelenthetjük, hogy gitárosunk állapota túlesett a kritikus ponton. Ettől függetlenül barátunkat továbbra is gondos orvosi megfigyelés alatt tartják, így ezután is szívesen fogadjuk imáitokat. Ugyanakkor a továbbiakban is szeretnénk kérni a magánélet tiszteletben tartását".

A Bad Brains két tagja, Dr. Know és Daryl Jenifer idén júliusban - két klasszikus dal erejéig - közösen lépett fel a Foo Fighters-szel. Ekkor Dave Grohl elmondta, azért hívta meg a két zenészt, hogy "valóra válhasson egyik legnagyobb gyerekkori álma".

A Bad Brains legutóbb 2012-ben adott ki albumot, 'Into The Future' címmel.

 

Sending #PMA healing vibes, and positive energy to #DrKnow of #BadBrains - I urge you to do the same.

Posted by Corey Glover on Monday, November 2, 2015

 

 

Just saw this troubling note from Jimi Hazel about Dr Know of The Bad Brains: ''FB Fam. Please join me in sending...

Posted by Greg Tate on Sunday, November 1, 2015


Közel százezer dollárt gyűjtöttek össze a BAD BRAINS gitárosa, Dr. Know megmentésére
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás