Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

OPPROBRIUM néven is megjelenik az INCUBUS klasszikus 'Serpent Temptation' albuma - itt egy újabb ízelítő!


2015-12-09

Az Opprobrium zenekar közel 30 évvel ezelőtt (még Incubus néven) adta ki kultikus debütáló albumát, a 'Serpent Temptation'-t.

Az extrém metal műfaj első uralma alatt megjelent, a death-thrash műfaj mérföldkövének számító 'Serpent Temptation'-t a szakma egyöntetűen a világ egyik legzseniálisabb underground-klasszikusaként ismeri el; köszönhetően annak innovatív mivoltának és könyörtelen vadságának. A 'Serpent Temptation' kétségtelenül a '80-as évek egyik legsúlyosabb albuma. Annak idején a Brutal Records adta ki a lemezt, 12-inches bakeliten.

Brad Boatright hangtechnikus (Sleep, Obituary, stb.) most úgy döntött, újrakeveri az anyagot, valamint az Incubus 1987-es 'Supernatural Death' demójának négy számát; és a jelenlegi (Opprobrium néven futó) banda tagjaival karöltve újra kiadja ezt a klasszikust.
 
A remaszterizált 'Serpent Temptation' CD-n és deluxe LP-n jelenik meg, 2016. január 15-én, extrákkal és kibővített szövegkönyvvel. A kiadvány fizikai példányait a Relapse Records shop-jában; míg a digitális változatot a banda Bandcamp-oldalán lehet megrendelni.

Íme az új tracklista:

01. The Battle of Armageddon
02. Voices From The Grave
03. Sadistic Sinner
04. Incubus (Opprobrium)
05. Blaspheming Prophets
06. Hunger For Power
07. Serpent Temptation
08. Underground Killers
09. Serpent Temptation (demó)
10. Sadistic Sinner (demó)
11. Voices From The Grave (demó)
12. Incubus (Opprobrium) (demó)

A 'Voices From The Grave' és az 'Incubus' című single-dalok felújított változatai lentebb meghallgathatók.

Az Opprobrium jelenlegi felállását a Francis M. Howard - Moyses M. Howard testvérpáros vezeti. Ezen a néven mindeddig két albumot adott ki az együttes, az 1999-es névváltás óta.


OPPROBRIUM néven is megjelenik az INCUBUS klasszikus 'Serpent Temptation' albuma - itt egy újabb ízelítő!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás