Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a Pretty Maids és az Eclipse frontembereinek közös bandája, a NORDIC UNION első sajtó-videója!


2016-02-10

Az új hard rock-szenzációt természetesen a Frontiers kiadó elnöke, Serafino Perugino hozta össze.

A Nordic Union név a Pretty Maids énekese (Ronnie Atkins) és az Eclipse / W.E.T. frontembere / producereként ismert Erik Martensson közreműködését takarja. A két neves skandináv zenész "pontosan azt hozza, amit tőlük külön-külön elvárnánk; de együttműködésük egyenesen színtiszta mágiát eredményezett" - közölte a Frontiers.

A Nordic Union 2016. január 29-én adta ki bemutatkozó lemezét. Ezzel kapcsolatban Atkins korábban elmondta: "Ezen a lemezen a remek dallamoké és a kiváló gitár-témáké a főszerep. Már akkor tudtam, hogy Erik Martensson a jövő hard rock-színterének vezető egyénisége lesz, amikor először hallottam, milyen nagyszerű dalszerzői képességekkel rendelkezik. Szerintem mondanom sem kell: igazán remek albumot sikerült összehoznunk - és ez javarészt neki köszönhető".

A 'Nordic Union' album tele van olyan dalokkal, melyek garantáltan örökre megragadnak az ember fülében. Ilyen például az album-nyitó himnusz, a 'The War Has Begun', vagy a gyilkos dallamokkal és epikus gitár-riffekkel operáló 'When Death Is Calling', '21 Guns' és 'Hypocrisy' című tételek. Ezek mellett a 'Wide Awake'-hez hasonló pop- és dallam-rock elegyek is helyet kaptak a korongon; így mindenki megtalálja rajta a magának valót!

"Habár továbbra is a Pretty Maids az elsőszámú bandám, a Nordic Union albumának munkálatai mégsem okoztak számomra gondot; sőt, rendkívül simán zajlott minden"- folytatta Atkins. "Amit összehoztunk, az egy remek dallamos hard rock-album, tele iszonyatosan jó számokkal. Totálisan magaménak érzem ezeket a dalokat; teljes mértékig azonosulni tudok velük. Remélem, hogy a rajongók is ugyanezt élik majd át, miközben hallgatják a lemezt".

A 'Nordic Union' borítója és dallistája:

01. The War Has Begun
02. Hypocrisy
03. Wide Awake
04. Every Heartbeat
05. When Death Is Calling
06. 21 Guns
07. Falling
08. The Other Side
09. Point Of No Return
10. True Love Awaits You
11. Go

A zenekari felállás így néz ki:

Ronnie Atkins - ének, háttér-vokál
Erik Martensson - szóló- és basszusgitár, billentyűk, háttér-vokál
Magnus Ulfstedt - dobok

Gitáron a következő zenészek működnek közre az albumon:

Thomas Larsson - szólógitár (az 'Every Heartbeart' és a 'Wide Awake' című számban)
Fredrik Folkare - szólógitár (a 'Point Of No Return' és a 'Hypocrisy' című számban)
Magnus Henriksson - szólógitár (a 'The War Has Begun' című számban)

A kiadó nemrég közzétette a Nordic Union albumának első dal-részleteit. Ezeket itt lehet meghallgatni; alább pedig elérhető az első két dal-premier, a 'When Death Is Calling' és a 'The War Has Begun'! Január 19-én megjelent a Nordic Union első klipje, a 'Hypocrisy'.

A Nordic Union első hivatalos sajtó-videója (EPK - Electronic Press Kit) februárban jelent meg:


Itt a Pretty Maids és az Eclipse frontembereinek közös bandája, a NORDIC UNION első sajtó-videója!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás