Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megjelent a spanyol CRISIX együttes új albuma - teljes egészében meghallgatható a 'From Blue To Black'


2016-03-20

A Listenable Records decemberben leigazolta a Crisix együttest. A zenészek a következő közleményt adták ki:

"Sok időt töltöttünk új lemezünk felvételeivel, mivel azt szerettük volna, ha minden tökéletesen halad. Így is lett: megszületett eddigi legjobb lemezünk. Emellett szerződést kötöttünk azzal a Listenable Records-szal, ami többek köz a Gojira és a Soilwork otthona is. Ezt pedig azt igazolja, hogy a jó irányba haladunk.
A Crisix nem azért alakult, mert Barcelonában újra feltámadt a glam metal-mozgalom; a mi bandánknak más tervei vannak. Akik ismernek minket, azok tudják, hogy nagyon komolyan vesszük a dolgokat, ha koncertezésről, versenyekről (Wacken metal-csata) vagy épp interjúkról (Rock Zone) van szó. Egy szóval: a Crisix egy keményen dolgozó banda. Mindez pedig fel fog tűnni nektek is, ha meghallgatjátok az új lemezünket, amit 'From Blue To Black'-nek neveztünk el. Brutális és dallamos riffek, profi hangszerelés, maximális gyorsaság és tempó, fogós refrének és mókás kegyetlenkedés: leginkább így lehetne jellemezni új munkákat
".

A Crisix új, 'From Blue To Black' című albuma március 18-án, pénteken jelent meg. Az anyagot három hónap alatt vették fel, a spanyol AX Stúdióban. A keverést Oscar AX, a maszterizálást pedig a híres svéd hangtechnikus Jens Bogren végezte el, a Fascination Street Stúdióban (Arch Enemy, Kreator, At The Gates, Opeth, stb.).

Íme a borító és a dallista:

01. Conspiranoia
02. Journey Through The Fire
03. G.M.M. (The Great Metal Motherfucker)
04. T-Terror Era
05. Psycho Crisix World
06. From Blue To Black
07. Strange
08. Five As One
09. Fallen

A 'Strange' című szám hivatalos dalszöveges videóját március 3-án mutatta be a banda.
"A 'Strange' az első dal volt, amit az új lemezre megírtunk; így azt lehet mondani, hogy ez a szerzemény tette azzá a 'From Blue To Black'-et, ami. Szóval ez volt az oka annak, hogy ezt a számot választottuk első single-dalnak" - közölte a csapat.

Íme az album-trailer és a teljes stream:

A Crisix hamarosan bejelenti európai és dél-amerikai lemezbemutató turnéját.


Megjelent a spanyol CRISIX együttes új albuma - teljes egészében meghallgatható a 'From Blue To Black'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás