Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MOB RULES - dalszöveges videó a 'Tales From Beyond' albumról


2016-02-29

A német dallamos power metal zenekar az elmúlt 10 hónapot a stúdióban töltötte. A kemény munka a banda nyolcadik nagylemeze, a 'Tales From Beyond' formájában hozta meg gyümölcsét.

A 'Tales From Beyond' a Mob Rules-tól megszokott dallamos progresszív power metal zenét prezentál, történelmi események és irodalmi művek által inspirált dalszövegek kíséretében. A kísérteties, de erőteljes nóták tehát ezúttal is a jól bevált Mob Rules-stílusban fogantak; azonban a természetes evolúció érezhető a banda zenéjén - erre példa a brit / kelta folk zenei betétek gyakori alkalmazása, vagy a tűponotsságú produceri és hangtechnikai munka, ami a híres Markus Teske (Vanden Plas, Firewind, stb.) nevéhez fűződik.

A 'Tales From Beyond' március 18-án jelenik meg, a Steamhammer/SPV kiadó jóvoltából, CD-n, digipakban (bónusz trackkel és poszterrel), dupla bakeliten és digitális formában. Mindemellett egy extra iTunes-verzió is elérhető lesz - ezen egy exkluzív bónusz dal, a 'Ghost Town' is helyet kap. Íme a tracklista:

01. Dykemaster’s Tale
02. Somerled
03. Signs
04. On The Edge
05. My Kingdom Come
06. The Healer
07. Dust Of Vengeance
08. A Tale From Beyond (Part 1: Through The Eye Of The Storm)
09. A Tale From Beyond (Part 2: A Mirror Inside)
10. A Tale From Beyond (Part 3: Science Save Me!)
11. Outer Space (digipak bónusz track)
12. Ghost Town (iTunes bónusz track)

A lemez első ízelítője lentebb már elérhető, de most bemutatásra kerül az első friss single-dal is: íme az 'On The Edge' dalszöveges videója:

A Mob Rules lesz az előzenekar az Axel Rudi Pell-banda lemezbemutató 'Game Of Sins' turnéján, aminek plakátja így néz ki:

1994-ben alakult, de első nagylemezük, a 'Savage Land' csak öt évvel később jelent meg. A klasszikus Black Sabbath album nyomán elnevezett csapat tehát már 1999-ben, a metalzene "revival" korszakában befutott. Európa-szerte felfigyelt rájuk a szakma és a közönség - eleinte az Ivory Tower kíséretében turnéztak, később azonban már az Overkill és a Scorpions előzenekaraként léptek fel.

A 2000-es években számos kis- és nagylemezt kiadott a banda. Ezeken olyan híres bandák zenészei vendégeskedtek, mint a Helloween, a Rage és a Heavens Gate. 2002-ben a Savatage-t, 2004-ben pedig a Europe-ot kísérték európai körútra. Első koncertlemezük 2005-ben került kiadásra - ebben az évben történt egy kettős tagcsere (gitáros és basszusgitáros poszton), de a Klaus Dirks énekes / Matthias Mineur szólógitáros dalszerzői mag mindvégig megmaradt.

A Mob Rules legutóbbi nagylemeze 2012-ben jelent meg, 'Cannibal Nation' címmel; 2014 őszén - fennállásának 20. évfordulója alkalmából - pedig kiadott a banda egy négy-lemezes, különlegességekkel, ritkaságokkal teli box-szettet, melyre felkerült karrierjük 15 legjelentősebb klasszikusa.


MOB RULES - dalszöveges videó a 'Tales From Beyond' albumról
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás