Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

NERVOSA - új videoklip a brazil thrasher lánycsapattól: 'Hostages'


2016-05-25

A Rio de Janeiro-i székhelyű thrasher "lány-trió" a világhírű oregoni The Foundation stúdióban rögzítette új nagylemezét.

A csapat a híres Sylvia Massy-t (Exodus, System Of A Down, Tool, Avatar) választotta producerének, de a munkálatokba besegített Brendan Duffey is. A keverést Andy Classen végezte.

Fernanda Lira, a Nervosa énekes-basszusgitárosnője korábban így nyilatkozott: "Nagy lépés ez nekünk; egy álmunk válik valóra azzal, hogy az USA-ban dolgozhatunk! Örülünk, hogy Brendan is felajánlotta segítségét, mivel ő egy olyan producer, akit mindig is nagyra méltattunk. Nem is beszélve arról, hogy Sylvia Massy, egy igazi őstehetség is közreműködik a munkálatok során".

Mint az a legfrissebb hírekből kiderült, az új Nervosa album 'Agony' címmel kerül a boltokba, június 3-án, az osztrák Napalm Records jóvoltából. A lemez - ami már most előrendelhető - az alábbi borítót és tracklistát viseli:

01. Arrogance
02. Theory Of Conspiracy
03. Deception
04. Intolerance Means War
05. Guerra Santa
06. Failed System
07. Hostages
08. Surrounded By Serpents
09. CyberWar
10. Hypocrisy
11. Devastation
12. Wayfarer (bónusz track)

Az első ízelítő dal-premier az 'Intolerance Means War' szöveges videója formájában jelent meg; később pedig napvilágot látott a "Kreator-t és Slayer-t idéző thrash-támadás", a 'Hostages' című szám hivatalos klipje is:

Az alábbi lejátszón a lemez összes dalába bele lehet hallgatni:

A Nervosa 'Victim Of Yourself' címmel adta ki bemutatkozó nagylemezét 2014. március 3-án, szintén a Napalm Records gondozásában. A lemez produkciós munkái, a keverés és a maszterizálás Heros Trench és Pompeu neveihez fűződnek - mindketten a veterán brazil thrash banda, a Korzus tagjai. A felvételek annak idején abban a Mr. Som Stúdióban zajlottak, ahol a Nervosa első, 'Time Of Death' című EP-jét is rögzítette 2012-ben.

A kiadói közlemény alapján, a "kizárólag lányokból álló thrash metal banda zenéje gyors riffeket, vad dob-témákat és pusztító ütemeket foglal magában. A dalok brutális és nyers energiáját gyilkos váltások és agresszív ének koronázza meg, melyet Fernanda Lira basszusgitárosnő produkál".

A csapat nemrég mutatta be 'Into Moshpit' című dalának hivatalos videoklipjét:

A Nervosa ősszel nagyszabású európai turnéra indul, a Destruction és a Flotsam & Jetsam előzenekaraként - erről bővebben itt írtunk.


NERVOSA - új videoklip a brazil thrasher lánycsapattól: 'Hostages'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás