Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

IRON MAIDEN - megjelent az ingyenes Legacy Of The Beast játék!


2016-07-05

A Roadhouse Interactive, a 50cc Games és az Iron Maiden együttes közösen jelentette be nemrég az új mobil-játékot, a Legacy Of The Beast-et.

Az ingyenes RPG akció-játék július elejétől elérhető minden iOS és Android platformon, teljesen ingyen.

A Roadhouse Interactive - ami olyan játékok fejlesztéséről híresült el, mint a Red Bull Media House, a Warhammer 40,000: Carnage és a Food Battle: The Game - az Iron Maiden menedzsmentjével közösen ötlötte ki a Legacy Of The Beast-et, melynek főhőse a zenekar ikonikus kabalája, Eddie. A játékosok többféle formában irányíthatják Eddie-t - mindegyik prototípus más-más abilitással rendelkezik. Az Eddie-k révén új világokat kell felfedezni, de utazni is lehet az időben, és persze drámai csatákat kell vívni a zenekar történeténk összes fiktív karakterével. A játék soundtrack-je természetesen Maiden-dalokból áll - ezek közt hallható néhány olyan régi koncertfelvétel, ami sosem jelent meg hivatalos formában. A betétzenéket maga a banda alapítója / basszusgitáosa, Steve Harris válogatta; a játékba ezeket Tony Newton hangtechnikus ültette át.

"Mindig is tudtuk, hogy az Iron Maiden zenéje és vizuális technikái Eddie révén remek alapot biztosítanak egy videojátékhoz. Ezt a projektet azóta terveztük, hogy 1999-ben megjelent az Ed Hunter. Azt azonban akkor még nem tudtuk, hogy 2016-ban mindezt már okostelefonokon is meg lehet valósítani; így ezáltal még több rajongó és játék-őrült érheti el az új fejlesztést" - nyilatkozta Harris.

Az idei világkörüli turné kiegészítő szórakozási lehetőségeképpen megjelent Legacy Of The Beast játékhoz egy egyedi honlap is készült: a www.ironmaidenlegacy.com oldalon bővebb infókat lehet olvasni a projektről.

A játék hivatalos trailere itt látható:


IRON MAIDEN - megjelent az ingyenes Legacy Of The Beast játék!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás