Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A GREEN DEATH új albumán vendég-énekel az ex-Morbid Angel frontember, David Vincent - itt a 'Gates Of Hell' című dal!


2016-03-29

Vincent elvállalta a vendégszereplést a Des Moines-beli thrash banda, a Green Death második, 'Manufacturing Evil' című albumán, amiről most itt egy dal-premier!

A banda április elsején adja ki a 'Manufacturing Evil' albumot; méghozzá a Megadeth-es David Ellefson cége, az EMP forgalmazásában. A lemez 'Gates Of Hell' című számában vendég-énekel David Vincent (akitől a Morbid Angel a tavalyi évben vált meg). A dal lentebb elérhető.

A Green Death a 2015-ös Knotfest-en keltette fel a Slipknot / Stone Sour frontember, Corey Taylor figyelmét. Ő ajánlotta be azonnal a bandát az EMP kiadónak. Ellefson-ék úgy döntöttek, hivatalosan is piacra dobják a csapat korábban már (független gondozásban, limitáltan) megjelent 'Manufacturing Evil' című lemezét; méghozzá újrakevert változatban, és Vincent vokál-témáival megspékelve.

A Green Death zenekart Sol Bales énekes, Ryan Berrier dobos, Erich Tran és Mark Reinking gitárosok, valamint Parker Willis basszer alkotja. A thrasherek Észak-Amerika nyugati felének metal-színterén immáron tíz éve megállás nélkül aratják a sikereket. Az elmúlt években olyan legendás bandákkal turnéztak, mint a Suicidal Tendencies, a Sevendust, a Trivium, a Slipknot és a Dying Fetus.


A GREEN DEATH új albumán vendég-énekel az ex-Morbid Angel frontember, David Vincent - itt a 'Gates Of Hell' című dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás