Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Grammy-díjas country-előadóval rögzítette újra 'The Feeling Never Dies' dalát a BUCKCHERRY - itt a hivatalos videoklip!


2016-02-17

A kaliforniai rockerek bemutatták 'The Feeling Never Dies' című számuk újabb verzióját, amit a Grammy-díjas country-zenész Gretchen Wilson közreműködésében vettek fel.

A Buckcherry január 29-én, pénteken deluxe változatban adta ki aktuális, 'Rock 'N' Roll' című albumát. A 'The Feeling Never Dies' új verziója ezen az albumon kapott helyet bónuszként.

"Manapság ebben a műfajban elég kevés duettet csinálnak a zenekarok; mi pedig imádjuk a country-zenét" - közölte Josh Todd, a banda énekese. "Gretchen stílusa tökéletesen passzol a miénkhez; szóval izgatottan mutatjuk be nektek ezt a tüzes nótát".

A tavaly augusztusban megjelent 'Rock 'N' Roll' albumon ezúttal is a los angelesi kvintettől (Josh Todd énekes, Keith Nelson és Stevie D. gitárosok, Xavier Muriel dobos, Kelly LeMieux basszer) megszokott lendületes, energikus, lázadó rock-himnuszok kaptak helyet - ilyen például az újradolgozott 'The Feeling Never Dies' is. A lemez deluxe változatára emellett felkerül egy vadonatúj dal ('Getting Started') és egy B-oldalas szám ('Cannonball') is.

Íme a 'The Feeling Never Dies' hivatalos videoklipje / dalszöveges videója:

Az énekes nemrég elárulta, miért lett a Buckcherry új albumának címe 'Rock 'N' Roll', de a zeneipar jelenlegi helyzetét is véleményezte, illetve elmondta, mit gondol arról, hogy Gene Simmons (KISS) halottnak nyilvánította a rockzenét: "Én megértem azokat, akik így gondolkodnak. Ha összehasonlítjuk a dolgok jelenlegi állását a rockzene dicső napjaival, igenis rá kell jönnünk, hogy ma már teljesen más a helyzet. Már maga a rockzenészség is mást jelent. Ettől függetlenül manapság él és virul ez a műfaj.
Szerencsére azt mondhatom, hogy nekünk igen szép a karrierünk; és elég hosszú ideje jelen vagyunk a bizniszben. Többek közt ez volt az oka annak is, hogy 'Rock 'N' Roll' címmel láttuk el új albumunkat. És egyébként rajtunk sok banda van még, akik úgyszintén tradícionális rock 'n' roll-lemezeket gyártanak; ezért úgy gondoltuk, itt az idő, hogy nevén nevezzük a dolgot
".

Todd arról is beszélt, mi vezetett odáig, hogy bandája úgy döntött, megalapítja saját kiadóját, az F-Bomb-ot: "A [2014-es] 'Fuck' EP volt számunkra az igazi arany-persely. Nagy sikereket értünk el azzal a lemezzel, és a partnereinket is boldoggá tettük vele. De aztán ugye eljött az ideje egy teljes stúdiólemeznek...
Mi mindig is a tíz-számos lemezekről voltunk híresek; így most is ezt kellett megvalósítanunk. Szerintem ennél több szám nem is kell egy lemezre. Az már túl sok lenne. És egyébként senki sem hallgat 12-15 számos albumokat; a mi kedvenc lemezeink is mind 9-10 számos anyagok... Így - a saját kiadónk által - azt csinálhatjuk, amit szeretnénk. Ettől eltekintve amúgy elég nagy nyomást helyezünk önmagunkra, de ez így az igazi!
".


Grammy-díjas country-előadóval rögzítette újra 'The Feeling Never Dies' dalát a BUCKCHERRY - itt a hivatalos videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás