Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Reckoning' címmel osztotta meg új single-dalát az ausztrál thrasher ENVENOMED zenekar


2016-01-27

Az Envenomed nevezetű dallamos thrash metal banda bemutatta február elején megjelenő EP-je, a 'Reckoning' címadódalát.

Az új dalban vendégként szerepel a banda honfitársa, az In Malice's Wake együttes énekese, Shaun Farrugia. A 'Reckoning' című EP - amit február 5-én ad ki és mutat be a csapat (a Melbourne-i Bendigo Hotelben, a Truth Corroded kíséretében) - keverését Chris Themelco végezte, a Monolith Stúdióban. A hangtechnikai utómunkálatok Thomas “Plec” Johansson (Mean Streak) és a svéd Panic Room Stúdió nevéhez fűződik.

Az Envenomed tavaly júniusban szerződést kötött első nagylemezére: az 'Evil Unseen' az olasz Punishment 18 Records jóvoltából jelent meg.

Habár a csapat már 2014-ben kiadta bemutatkozó albumát (független gondozásban, digitális formában), a sikereknek köszönhetően felkarolta őket az egyre népszerűbb Punishment 18 Records. A Septerrus, a Demonhead és a Raid zenekarok egyes tagjai alkotta Envenomed október 26-án debütált első lemezkiadója szárnyaira alatt.

A banda első lemezének alább látható borítóját a híres Jan Yrlund (Korpiklaani, Manowar, Hammered, Amberian Dawn, Cruachan, Artas, stb.) tervezte. Lentebb elérhető két videoklip, a 'Within Me' és a 'Burn The Sun'!

A tracklista:
01. Evil Unseen
02. Will Of Man
03. Spoils Of Victory
04. Burn The Sun
05. Falling
06. Within Me
07. Disobey The Beast
08. Mechanical Enemy
09. The Shadowland
10. Spirit Machine
11. Demonocracy
12. Global Deception


'Reckoning' címmel osztotta meg új single-dalát az ausztrál thrasher ENVENOMED zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás