Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Black Widow' címmel jelenik meg az UNTIMELY DEMISE új albuma, amin az Into Eternity két tagja is feltűnik - itt az új dal!


2016-02-26

A kanadai thrasher Untimely Demise zenekar nemrég megerősítette a pletykát: új lemezüket Bryan Newbury (Into Eternity, Death Toll Rising) dobolja fel. Most friss hírek érkeztek a munkálatokról.

Az Untimely Demise a tavalyi év végén elindított egy rajongói költség-fedező Kickstarter-kampányt. Erről itt érhető el bővebb információ.

"Reméljük, mindenkinek jól telik a 2016-os esztendő! Mi most bejelentkezünk, hogy hírt adjunk nektek új albumunk munkálatairól. Először is hálás köszönet mindenkinek az el nem múló támogatásért és rajongásért. Elárulhatjuk, hogy 3. nagylemezünk egy vérbeli thrash / death metal album, és már nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy befejezzük a munkát! Jelenleg a lemez borítójának grafikusára, Ed Repkára ('Rust In Peace', 'Peace Sells', 'Leprosy', stb.) várunk, hogy befejezze a művet. Ez néhány héten belül megtörténik! Már láttuk az előzetes vázlatokat, és azt kell, hogy mondjuk, eddig ez a legkiválóbb illusztrációnk! Az elkövetkezendő napokban véglegesítjük a hanganyagot is, aztán jöhetnek a promócióval kapcsolatos dolgok. Elkészítettünk egy exkluzív Kickstarter-pólót is, amit hamarosan kipostázunk azoknak, akik támogattak minket. 
A kiadót még most is keressük, de ha ez sokáig fog tartani, akkor nem lesz más választásunk: függetlenként kell kiadnunk azt anyagot, aminek költségeihez egyébként ti is nagy mértékben hozzájárultatok. Hamarosan e-mailben személyesen megkeresünk titeket, hogy elkérjük a szállítási címeteket, és az ajándék pólóra vonatkozó méreteiteket.
Az élő akciók tekintetében szintén izgalmas hírekkel szolgálhatunk: hamarosan ellátogatunk néhány nyugat-kanadai városba, ahol az ex-Megadeth tagok, Shawn Drover és Chris Broderick által alapított szuper-group, az Act Of Defiance előzenekaraként lépünk fel. Amint az album megjelenik, bejelentjük a további turné-dátumokat is!
Köszönjük mindenkinek a türelmet, segítséget és inspirációt!
".

Az Untimely Demise 2015 július-augusztusa folyamán rögzítette soron következő, harmadik nagylemezét, a Saskatchewan állambeli Reginában. Az album producere / hangtechnikusa Justin Bender (aki 2006-tól 2014-ig szintén az Into Eternity-ben játszott; jelenleg pedig a Third Ion gitárosa).

"Miután több alkalommal is felléptünk és dolgoztunk Bryan Newbury-vel, mostanra evindens lett, hogy a stúdióba is magunkkal kell vinnünk őt” - közölte az Untimely Demise basszerosa, Murray Cuthbertson. A banda közzétett két klipet, amiben Newbury látható a lemez dob-témáinak rögzítése közben (ezek lentebb érhetők el).

A hírekből kiderült, hogy egy harmadik Into Eternity-hez köthető zenész, Tim Roth gitáros is hozzájárult az új albumhoz egy vendég-szólóval, a 'Calling Me Back From The Light' című dalban.

Az Untimely Demise történetében 2014-ben érkezett el egy fordulópont: a zenekar ekkor rendezte meg európai turnéját; méghozzá a legendás floridai death metal banda, a Massacre társaságában. Az U.T. - Newbury-vel kiegészülve - később részt vett a 'Death To All' turnén is, az Obituary, a Massacre és a Rivers of Nihil kíséretében.

Newbury a következőképpen fejezte ki lelkesedését: "Az Untimely Demise old-school thrash-stílusa azokat a metal-legendákat tükrözi, akik annak idején nagy hatással voltak rám a hangszerválasztás tekintetében. Miután részt vettem a srácokkal a'DTA' turnén, rájöttem, hogy ez a banda tökéletes passzol az én stílusomhoz. Szóval ez a kollaboráció teljesen magától értetődő volt".

A banda május 20-án fellép Calgary-ban is, az újonnan összeállt Zimmer's Hole előzenekaraként.

Az új Untimely Demise albumot illetően február végén érkeztek friss hírek: kiderül például a lemez a 'Black Widow' címet viseli; a legendás Ed Repka (akit többek közt a Megadeth 'Peace Sells...' és 'Rust In Peace' klasszikus illusztrációi nyomán ismerhetnek a metal-rajongók) által tervezett borítót pedig egy friss audió-klipből ismerhetjük meg: az album-bejelentéssel egyidőben napvilágot látott az első új single-dal, a 'Forgotten In Time' is. Mindemellett a tracklista is nyilvánossá vált:

01. Forgotten In Time
02. Enslaver
03. Black Widow
04. Cancer Of The Heart
05. Anticolonizer
06. Calling Me Back From The Light
07. Sickening Repression
08. Holy Man

Annak ellenére, hogy az Untimely Demise új, állandó dobosa immáron hivatalosan is Brian Newbury, a lemez 'Anticolonizer' című számában nem más, mint az ex-Megadeth dobos, Shawn Drover játszik.

Hamarosan jönnek az album további részletei, de addig is itt a friss dal-premier:


'Black Widow' címmel jelenik meg az UNTIMELY DEMISE új albuma, amin az Into Eternity két tagja is feltűnik - itt az új dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás