Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

INCITE - végighallgatható az 'Oppression' album


2016-04-20

Max Cavalera (Soulfly) fogadott fia, Richie és bandája, a Phoenix-i Incite 'Oppression' címmel adja ki soron következő albumát, április 22-én, pénteken.

Az Incite ezúttal a kaliforniai Omen Room Stúdióba vonult be, a veterán Steve Evetts (Dillinger Escape Plan, Suicide Silence, Every Time I Die) producer társaságában.

"Új lemezünk vadsága minden bizonnyal feltüzel majd minden kőkemény metalistát. Sokkal gyorsabb és sötétebb anyagra kell számítani a korábbi kiadványainkhoz képest. A pokolig tartó retúr utat ezúttal nem más, mint Steve Evetts producerrel jártuk be" - közölte Richie Cavalera.

A csapat új lemezén - hasonlóan az előző albumhoz - Romeo gitáros, Richie Cavalera énekes, Lennon Lopez dobos és Christopher El. Incumbent basszer játszik.

Az 'Opression' borítója és tracklistája így néz ki:

01. Never Surrender
02. Lost Reality
03. Stagnant
04. No Remorse
05. Oppression
06. Life’s Disease (feat. Connor Garritty)
07. Forced Into Life
08. Worse Of Me
09. I Want It All (feat. Jose Mangin)
10. Silenced

Alább elérhető az első videoklip, a 'No Remorse', amiről így beszélt Cavalera: "Ez a videó minden bizonnyal sok nézőt az üléséhez fog láncolni. Robert Sexton-t választottuk rendezőnek, mivel ő az, aki mindig képes a lehető legtovább feszegetni a határokat. Most is ezt tette. A klip főszereplői négy nő, akik bűntudat nélkül ölik meg a férfiakat. Ezek a férfiak pedig bandánk egyes tagjai. A videó végén egy vérengzés látható, amint mind a négy nő bemutatja a világnak áldozatait. Szerintem érdemes többször is megnézni a klipet, hogy megismerjétek a gyilkosságok apró részleteit".

A lemez teljes egészében meghallgatható itt:

 

Az Incite a DevilDriver, a Holy Grail és a Hemlock társaságában indul észak-amerikai turnéra április végén:

Az Incite 'All Out War' című második lemeze - amit Logan Mader (Soulfly, Gojira) producerrel készítettek el, és 2012. november 20-án jelent meg, a Minus Head Records jóvoltából - a 2013-as, 13. éves Független Zenei Díjátadó (Independent Music Awards) 'Legjobb Metal / Hardcore' kategóriájának győzteseként végzett. Ezt követte az újabb Incite album, ami 'Up In Hell' címmel került forgalomba, 2014. szeptember 2-án.


INCITE - végighallgatható az 'Oppression' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás