Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Peter Tägtgren producelte a DYNAZTY ötödik albumát


2016-02-03

A stockholmi hard rockerek a Spinefarm Records jóvoltából jelentetik meg új stúdiólemezüket, április 15-én.

A Dynazty legutóbbi, 2013-as 'Renatus' című albuma - amit szintén a Spinefarm adott ki - volt az a pont, ahol a banda totálisan egyedi, kiforrott hangzással rukkolt elő. Ezúttal azonban egy sokkal modernebb, sokkal feszesebb, több riffel és rögtönzött témával, valamint összességében technikásabb hangszereléssel operál a stockholmi csapat. Habár a 'Renatus' is egy kiváló album volt, a 'Titanic Mass' - mint a Dynazty evolóciójának logikus lépése - egyenesen a power és a szimfónikus metal csúcsait járja be. A kiadó szerint az új dalok "egyszerűen függőséget okoznak"!
 
A perfekcióhoz ezúttal nem más járult hozzá, mint Peter Tägtgren (Hypocrisy, PAIN, Sabaton, Dimmu Borgir, stb.) producer.
 
"A 'Titanic Mass' mindannak az élménynek és tapasztalatnak a kivonata, amit az évek során megszereztünk, a folyamatos dalszerzés és zenélés révén. Erőfeszítéseink jogosságát pedig Peter Tägtgren producer-mester igazolta; eredményképpen egy olyan album született, ami minden eddiginél erősebb és ütősebb. Számunkra a 'Titanic Mass' kétségkívül az ultimate album!” - közölte a banda.

A borító és a tracklista így néz ki:

01. The Human Paradox
02. Untamer Of Your Soul
03. Roar Of The Underdog
04. Titanic Mass
05. Keys To Paradise
06. I Want To Live Forever
07. The Beast Inside
08. Break Into The Wild
09. Crack In The Shell
10. Free Man’s Anthem
11. The Smoking Gun

Az előrendelési időszak február 12-én indul. Aki az elkövetkezendő két hónapban megrendeli a lemezt, az ingyenesen letöltheti a 'Roar Of The Underdog' című dalt. Ettől függetlenül a 'The Human Paradox' lesz az album első single-dala - ennek videoklipje [amit Tage Rönnqvist (Swallow The Sun, Santa Cruz) rendezett] március 18-án debütál.

A Dynazty felállása így néz ki: Nils Molin (ének), Love Magnusson (gitár), George Egg (dobok), Mike Lavér (gitár), Jonathan Olsson (basszusgitár).


Peter Tägtgren producelte a DYNAZTY ötödik albumát
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás