Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az új videoklip az AFTER THE BURIAL 'Dig Deep' albumáról!


2016-03-02

A Minnesota-beli metalcore banda február 19-én, pénteken adta ki új, 'Dig Deep' című lemezét, a Sumerian Records jóvoltából. Az albumról most napvilágot látott a 'Collapse' dal videoklipje:

"Amikor úgy érzed, semmi nem maradt benne, jobban teszed, ha a belső energiáidra támaszkodsz" - mondja Trent Hafdahl gitáros. "Bandánk esetében most pont ez a helyzet. Rengeteg kemény dolgot sodort elénk az élet, mi pedig abból nyertünk erőt, hogy még inkább összekovácsolódtunk".

"Megjártuk a pokol mélyét is, miközben ezt a lemezt készítettük, és ez a zenén tökéletesen érezhető is" - értett egyet Anthony Notarmaso énekes. "Trent szarrá dolgozta magát - ez is érezhető az anyagon. A tragédia valóban közelebb hozott minket egymáshoz... Pláne úgy, hogy Justin egyes riffjei felkerültek a lemezre. Ő nem sokkal azután távozott el közülünk, hogy bevonultunk a stúdióba... Már akkor láttuk rajta, hogy nincs valami jól, de szerettük volna a zenén keresztül meggyógyítani őt. A következő pillanat pedig már az volt - miután egy időre hazatértem -, hogy a srácok a szomorú hírrel fogadtak. Soha többé nem láthattam Justin-t..." - utalt Notarmaso bandatársa, Justin Lowe tavaly júliusi halálára.

A 'Dig Deep' lemez - ami tehát főként Lowe emlékére rögzített a banda - előrendelhető CD-n és digitálisan. Az előrendelők ingyen azonnal letölthetik a 'Lost In The Static' és a 'Collapse' című dalokat.

A 'Dig Deep' felvételei a New Jersey-beli Graphic Nature Audio Stúdióban zajlottak, Will Putney (The Amity Affliction, Upon A Burning Body, stb.) producer segítségével. Ez a banda első albuma, amit a neves hangmérnök "kezelt".

Íme a tracklista:

01. Collapse
02. Lost In The Static
03. Mire
04. Deluge
05. Laurentian Ghosts
06. Heavy Lies The Ground
07. Catacombs
08. The Endless March
09. Sway Of The Break

Az After The Burial a lemez megjelenésének napján indult turnéra; méghozzá a Sumerian Records alapításának 10. évfordulója apropójából, a Born of Osiris, a Veil of Maya, a Bad Omens és az ERRA társaságában. Erről bővebb infók a Facebook-on olvashatók.


Itt az új videoklip az AFTER THE BURIAL 'Dig Deep' albumáról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás