Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

GRAND MAGUS - friss dal-premier a májusban megjelenő 'Sword Songs' albumról


2016-04-28

A svéd "riff-harcosok" 8. stúdiólemezét a Nuclear Blast adja ki.

A 'Sword Songs' producelését Nico Elgstrand végezte a stockholmi Studio Supában - itt kerültek rögzítésre az album gitár-, vokál- és basszus-témái is. A dobokat Roberto Laghi közreműködésében vették fel, a göteborgi Top Floor Stúdióban. A hanganyag keverését szintén Roberto Laghi (Oral Majority Records, Göteborg) végezte; míg a maszterizálásért Svante Forsbäck (Chartmakers, Helsinki) felelt.

Az új lemez lent látható borítóját egy tehetséges grafikus, Anthony Roberts készítette.

A Grand Magus mestere, JB így nyilatkozott: "Minden izzadságunkat, vérünket és könnyünket beleadtuk ebbe az albumba, és azt hiszem, ez hallható is a dalokon. Számomra a 'Sword Songs' az eddigi valahavolt legjobb Grand Magus album! Új dalaink gyorsabbak és agresszívebbek, mint a 'Triumph And Power' tételei; sőtmitöbb ezúttal extrém, és igazán kemény betétekkel is elláttuk az alap-hangzást. Meggyőződésem, hogy ezen a lemezen egy csomó jövőbeni klasszikus nóta szerepel!".

Íme a 'Sword Songs' tracklistája:

01. Freja's Choice
02. Varangian
03. Forged In Iron - Crowned In Steel
04. Born For Battle (Black Dog Of Brocéliande)
05. Master Of The Land
06. Last One To Fall
07. Frost And Fire
08. Hugr
09. Everyday There's A Battle To Fight
10. In For The Kill (digipak bónusz track)
11. Stormbringer (Deep Purple feldolgozás) (digipak bónusz track)

A lemez május 13-án kerül forgalomba, de a Nuclear Blast shop-jában már most előrendelhető különféle formátumokban (CD-, digipakban, bakeliten).

A Grand Magus soron következő európai turnéja szintén májusban indul. Az eddig bejelentett dátumokat és állomásokat itt lehet böngészni.

Íme az album első két dal-premiere, a 'Varangian' szöveges videója és a 'Forged In Iron - Crowned In Steel' audiója:

A banda előző stúdióalbuma, a 'Triumph And Power' című album 2014. január 31-én került a boltokba, szintén a Nuclear Blast jóvoltából. Erről látható lentebb az aktuális G.M.-videoklip, a 'Steel Versus Steel'.


GRAND MAGUS - friss dal-premier a májusban megjelenő 'Sword Songs' albumról
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás