Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Tévés performansszal mutatkozott be a SIN CITY SINNERS ALL STARS (videó)


2016-03-10

Mint arról beszámoltunk, egy héttel azután, hogy Joshua Allen énekes kilépett a Sin City Sinners-ből, most Doc Ellis gitáros is bejelentette kiválását. A banda azonban ezután egy minden eddignél erősebb felállással tér vissza.

Allen - akinek kiválásáról itt írtunk - a továbbiakban a Bobby Blotzer-féle Ratt zenekarban folytatja pályafutását. Doc Ellis gitáros így az egyetlen eredeti / alapító tagja maradt a Sin City Sinners-nek; habár ez az állapot mindössze egy hétig tartott, mivel február végén ő is kilépett a bandából. Ellis tulajdonképpen ugyanazt az indokot hozta fel kiválása ügyében, mint Allen: lévén ő maga is tagja a turnézó "ál-Ratt" zenekarnak.

A Sin City Sinners-ben így magára maradt két zenész, Scotty Griffin (L.A. Guns) basszer és Blas Elias (Slaughter) dobos. Ők azonban úgy döntöttek, hogy egy minden eddiginél erősebb felállással lehellnek életet a projektbe, amit ezentúl Sin City Sinners All Stars néven működtetnek. Allen és Ellis kiválása után közvetlenül megtalálták új bandatársaikat; méghozzá két jól ismert rock-legenda, Jizzy Pearl (Love/Hate) énekes és Oz Fox (Stryper) gitáros személyében.

A Sin City Sinners All Stars rögtön be is jelentett egy tavaszi Nevada-i turnét. A megújult banda az alábbi koncerteken fog bemutatkozni:

Március
10 - Count's Vamp'd - Las Vegas, NV
11 - Casablanca Resort - Mesquite, NV
17 - Vinyl / Hard Rock Hotel - Las Vegas, NV
31 - Count's Vamp'd - Las Vegas, NV

Április
7 - Lounge at The Palms - Las Vegas, NV
21 - Lounge at The Palms - Las Vegas, NV
23 - Great Strides Cystic Fibrosis Walk - Las Vegas, NV

Május
15 - Eastside Cannery - Las Vegas, NV (Vegas Rocks Awards)

A Sin City Sinners All Stars első hivatalos debütálása a KTNV csatorna 'Action News' című műosrában volt esedékes. A banda itt előadta a 'Higher Than High' című számot (a performansz erejéig Jizzy Pearl helyett a Vanderhoof-ból ismert Drew Hart énekelt a bandában):

A Sin City Sinners néhány napja adta ki új albumát, amit végül stílszerűen 'Sin City Sinners'-nek neveztek el. A lemez 2016. február 14-én jelent meg (napra pontosan hat évvel a banda debütáló 'Exile On Fremont Street' albumának kiadása után). Erről bővebben itt írtunk.

Az új lemez első single-dala (ami egyben az utolsó dal Ellis-szel és Allen-nel), a 'Living Like A Sinner' nemrég jelent meg dalszöveges videó formájában:


Tévés performansszal mutatkozott be a SIN CITY SINNERS ALL STARS (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás