Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

November végén adja ki első DVD-jét a LEPROUS - itt a 'Third Law' hivatalos performansz-klipje!


2016-11-17

A norvég prog-metalisták június 4-én az Oslo-i Rockefeller színpadán léptek fel. Itt került rögzítésre a banda történetének első koncert CD-je / DVD-je.

A banda a DVD és a CD elkészítése végett korábban létrehozott egy rajongói költségfedező Indiegogo-kampányt, aminek célja 20,000 euró összegyűtése volt. A támogatók minimum 15 euróval járulhattak hozzá a projekthez - akik ennyit utaltak, azok nevét feltüntették a DVD köszönet-listáján. A 20 eurót, vagy annál többet utalók dedikált CD-t, limitált pólót, bakelitet (vagy magát a dedikált DVD-t) kaphatják kézhez 2016. november 25-én, amikor az InsideOut Music jóvoltából megjelenik a 'Live At Rockefeller Music Hall' című koncert-anyag. A kiadvány elérhető lesz DVD+2CD digipakban, szimpla DVD-n, dupla CD-n, digitálisan és speciális 3LP+2CD pakkban.

Íme a 'Live At Rockefeller Music Hall' alap-tartalma és a bónuszok:

01. The Flood
02. Foe
03. Third Law
04. Rewind
05. The Cloak
06. Acquired Taste
07. Red
08. Slave
09. The Price
10. Moon
11. Down
12. The Valley
13. Forced Entry
14. Contaminate Me

Bónuszok a DVD-n:

01. Behind The Scenes
02. Slave (Lyric Video)
03. Restless (Video Clip)
04. The Cloak (Video Clip)
05. The Price (Video Clip)
06. Leprous At Rockefeller 13 Years Earlier

A banda frontembere, Einar Solberg elmondta: "Remekül sikerült ez a DVD, lévén a szóban forgó koncert volt egész karrierünk egyik legnagyobb bulija! Manapság a legtöbb banda a koncertlemezeken próbálja utólag tökéletesre csiszolni a hangzást; részünkről azonban ez szóba sem jöhetett. Szerettük volna ugyanis megtartani a koncert élő hangulatát; elsősorban azért, hogy érezhető legyen a különböző ezen anyag és a stúdióalbumok között. Sokkal organikusabb lett így ez a kiadvány, mint bármelyik másik koncertlemez, amit az utóbbi időben hallottunk / láttunk!".

Íme az első ízelítő a DVD-ről, a 'Slave' és a 'Thrid Law' című számok hivatalos performansz-klipjei formájában jelentek meg:

A Leprous új albuma 'The Congregation' címmel jelent meg, Európában 2015. május 25-én, az USA-ban pedig június 2-án, az InsideOut Music jóvoltából.

Einar Solberg énekes-billentyűs az alábbi hírekkel szolgált: "Kétségkívül ez a lemez volt számunkra mindeddig a legnagyobb kihívás dalszerzés tekintetében - ahhoz, hogy ezt felmérjük, elég csak megszámolni a munkával töltött órákat, a vér, verejték és izzadság mértékét. Azonban mindennek meglett az eredménye: elkészült munkásságunk eddigi legmerészebb, legtechnikásabb, legüdébb és legkiforrottabb albuma".

Bővebben itt írtunk a lemezről.

A Leprous szeptember végén észak-amerikai turnéra indul; később pedig Európát járják be, a Devin Townsend Project és a Between The Buried And Me társaságában. A turné-dátumokat itt lehet böngészni.


November végén adja ki első DVD-jét a LEPROUS - itt a 'Third Law' hivatalos performansz-klipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás