Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta a teljes 'Worship The Grave' albumot a DAWN OF DISEASE


2016-06-28

Az old-school skandináv death metal hatásokkal erősen felszerelt német Dawn Of Disease együttes nemrég világraszóló lemezszerződést kötött az osztrák Napalm Records kiadóval.

"Nagyon örülünk, és nagyon büszkék vagyunk, hogy mi is a Napalm-család tagjai lehetünk" - közölte korábban a csapat. "Jó érzés, hogy egy világszerte elismert metal-kiadó fedezett fel minket. Négy esztendő telt el legutóbbi, 'Crypts Of The Unrotten' című albumunk megjelenése óta, de most, a Napalm Records személyébn végr tökéletes partnerre leltünk az újabb, helyes lépés megtétele érdekében. Alig várjuk, hogy végre kiadhassuk új ópouszunkat, és ebben a tudatban nekivághassunk a nyári fesztivál-szezonnak".

A Napalm Records elnöke, Sebastian Muench elmondta: "Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy sorainkban tudhatjuk a Dawn Of Disease zenekart! A banda eddig két fantasztikus, időtálló death metal albumot adott ki: a 'Legends Of Brutality'-t és a 'Crypts Of The Unrotten'-t. Biztosíthatok róla mindenkit, hogy ez az új album pedig egy újabb valódi death metal-mastermű!".

A Dawn Of Disease egyben közzétette az új, 'Worship The Grave' című album részleteit is. A Woodshed Stúdióban rögzített lemez június 24-én került forgalomba. Az új dalok elsősorban a "kegyetlen blast-beatekre, a gyilkos groove-okra és a fertőző dallamokra" épülnek, de "a kötetlen gitárszólók és a dinamikus ének-témák is fontos szerepet játszanak az év egyik legintenzívebb death metal-kiadványán" - közölte a kiadó.

Íme a borító és a tracklista:

01. Worship The Grave
02. The Saviour's Tomb
03. Ashes
04. On Trails Of Death
05. Prayer For The Dawn
06. Cult Of The Fading Light
07. Through Nameless Ages
08. Outsourcing The Brain
09. Enwrapped In Guts
10. The Sky Is Empty

Az alábbi lejátszón elérhető a teljes album-premier:


Bemutatta a teljes 'Worship The Grave' albumot a DAWN OF DISEASE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás