Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta teljes 'Lovely Sort Of Death' albumát a BLOODY HAMMERS


2016-08-02

A Charlotte-i doom metal / hard rock csapat teljes egészében közzétette augusztus 5-én megjelenő, új nagylemezét.

Anders Manga énekes-basszusgitáros - aki zongorista feleségével, Devalliával működteti a zenekart - a következőket nyilatkozta az új mű kapcsán: "Egy magas hegy tetején élünk, ahova csak egy meredek földút vezet; így amikor elkezd esni a hó, napokon keresztül a házban ragadunk. Szerencsére ennek az elszigeteltségnek is megvan az előnye, mivel ilyenkor jön elő a sötét dalszerzői hangulatom. Lévén mostanában elég sokszor volt ez a helyzet, az új lemez jóval sötétebb lett, mint a korábbiak. Ettől függetlenül a dalok néhol igazán súlyosak és kemények, de ezúttal inkább arra törekedtem, hogy több atmoszférát vigyek bele az anyagba. Stílusát tekintve tehát egy meglehetősen változatos album született, és én nagyon büszke vagyok rá. Ez a kedvenc lemezem az összes közül".

A frontember azt is hozzátette, hogy karrierje során sosem rögzített még ennyire sötét albumot. A 'Lovely Sort Of Death' egy "zord ösvény, ami megnyitja a túlvilágra vezető kapukat".

A lemez augusztus 5-én, pénteken jelenik meg, az osztrák Napalm Records jóvoltából, a lent látható borítóval és az alábbi dalokkal (CD-n, szimpla bakeliten, valamint különböző limitált deluxe változatokban):

01. Bloodletting On The Kiss
02. Lights Come Alive
03. The Reaper Comes
04. Messalina
05. Infinite Gaze To The Sun
06. Stoke The Fire
07. Ether
08. Shadow Out Of Time
09. Astral Traveler
10. Catastrophe

Deluxe bónusz CD:
01. Altar Of Fear
02. The Shrine
03. Halloween
04. At Dawn They Sleep

A lenti képen az eredeti borítót lehet megnézni. Alább a cenzúrázott változat látható. Ennek kapcsán a következőket közölték: "Nagy-Britanniai forgalmazónknak nem tetszett az eredeti lemezborító, ezért ragasztószalaggal le kellett takarnunk a kép borzalmasan sértő részleteit".

A lemez első dal- és klip-premiere május végén jelent meg. Íme a 'The Reaper Comes':

Később napvilágot látott a 'Bloodletting On The Kiss' című szám klipje is:

Alább teljes egészében meghallgatható a lemez:

A Bloody Hammers 2013-ban kötött lemezszerződést a Napalm Records-szal. Egy évvel később jelent meg a formáció harmadik nagylemeze, az 'Under Satan's Sun'.


Bemutatta teljes 'Lovely Sort Of Death' albumát a BLOODY HAMMERS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás