Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Old-school szettel készül a Fall Of Summer fesztiválra a SAMAEL - zajlanak az új album munkálatai is


2016-07-31

A legendás svájci indusztriális black metal banda idén ünnepli klasszikus 'Worship Him' albumának 25. évfordulóját.

A Samael főzenekarként lép fel az idei Fall Of Summer Open Air fesztiválon, amit szeptember 2. és 3. között rendeznek meg Franciaországban. A 'Worship Him' album 25. évfordulója alkalmából a banda egy old-school szettet fog előadni, amit kizárólag első három lemezük ('Worship Him', 'Blood Ritual', 'Ceremony Of Opposites') egyes dalai fognak alkotni.

A Fall Of Summer fesztiválon fellép többek közt az Oranssi Pazuzu, a Merrimack, a Shining, az Unleashed, az Exciter, a Revenge, a Nifelheim, a Dead Congregation, a Manilla Road, a Grim Reaper, az Abigail és a Hell Militia is.

A Samael a tavalyi évben mutatta be új felállását, aminek ezentúl tagja Thomas "Drop" Betrisey (ex-Sybreed) basszusgitáros. Fotó az új line-upról, lentebb látható.

A banda idén fellépett a híres Maryland Deathfest-en (május 27.) és színpadra áll a belga Metal Mean fesztiválon (aug. 20.) is. A teljes turné-beosztás itt érhető el.

Másik hír, hogy a banda jelenleg új stúdióalbumon is dolgozik. A 2011-es 'Lux Mundi' folytatása - amit Stefan Glaumann producel - várhatóan még idén, vagy legkésőbb a jövő év elején megjelenik.

Friss hírek hamarosan... addig is alább elérhető egy régi klasszikus frissen megjelent koncert-videója:


Old-school szettel készül a Fall Of Summer fesztiválra a SAMAEL - zajlanak az új album munkálatai is
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás