Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

IMPERIUM DEKADENZ - megjelenés előtt egy héttel végighallgatható a német black metal banda 'Dis Manibvs' albuma


2016-08-17

'Dis Manibvs' - ezt a címet kapta a 2004 óta aktív, német black metal-formáció új nagylemeze, aminek megjelenése augusztus 26.-ra várható.

Az Imperium Dekadenz friss közleménye így szól: "Hasonlóan előző, 'Meadows of Nostalgia' című lemezünk gyakorlatához, ezúttal is a Freiburg-hoz közeli Iguana Stúdió vonultunk be. Dob-technikusunk, Christoph Brandes itt vette fel saját témáit, már 2015 októberében. Ezzel megalapozta ötödik nagylemezüket, de év végén egy időre vissza kellett térnünk a turnézáshoz (a Shining és a Der Weg Einer Freiheit zenekarokkal közösen). A sikeres körút után azonban rögtön nekiláttunk a gitár-, basszus- és vokál-témák felvételeinek - immáron a saját stúdiónkban. Február végére elkészültünk, és visszatérhettünk az Iguanába, hogy Christoph Brandes-szel közösen elvégezzük a keverést. A végeredmény egy rendkívül dinamikus lemez lett, kiváló hangzással. Elmondhatatlanul büszkék vagyunk erre a munkára - biztosra mondhatjuk, hogy a 'Dis Manibvs' az eddigi legkegyetlenebb, de egyben legváltozatosabb lemezünk".

Az augusztus 26-án megjelenő albumot a Season Of Mist adja ki, rajta az alábbi dalokkal:

01. In Todesbanden
02. Only Fragments Of Light
03. Still I Rise
04. Dis Manibvs
05. Pantheon Spells
06. Vae Victis
07. Volcano
08. Somnia
09. Pure Nocturnal Rome
10. Seikilos

Az első dal-premier, az 'Only Fragments Of Light' június elején jelent meg. Ennek kapcsán a következő közlemény érkezett: "Ez az első dal, amit bemutatunk soron következő albumunkról. Az 'Only Fragments Of Light' révén precíz impressziót kaptok új kreációnk felvezetéseképpen. Többnyire energikus, lendületes témákat hallhattok e dalban, de természetesen a színtiszta, epikus elemekről és tipikus melankóliánkról sem feledkeztünk meg. Reméljük, hogy a szám meghozza az étvágyatokat a 'Dis Manibvs'-hoz".

Az album címadó dala alább érhető el.
"A 'Dis Manibvs' című szám egy kalandozás, ami a halál kétségbeesett pillanatába kalauzolja el a hallgatót. Ha bejöttek a lassú, vontatott dallamokkal felszerelt dalaink - mint például a 'Staub und Erinnungen' a 'Dämmerung der Szenarien' albumról -, és szereted a lehangolt héthúros gitár-témákat és a sötét, depresszív atmoszférákat, akkor ez a dal neked szól".

A hivatalos album-ízelítő, valamint a teljes album-stream (ami egy héttel a megjelenés előtt vált nyilvánossá) itt elérhető:

A lemezt itt lehet előrendelni.

A két multi-instrumentalista, Vespasian és Horaz alkotta Imperium Dekadenz legutóbbi, negyedik nagylemeze, a 'Meadows of Nostalgia' 2013. március 15-én látott napvilágot.


IMPERIUM DEKADENZ - megjelenés előtt egy héttel végighallgatható a német black metal banda 'Dis Manibvs' albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás