Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

EQUILIBRIUM - itt a második klip az 'Armageddon' albumról: 'Eternal Destination'!


2016-08-09

A német "pogány metal" banda a nyár végén adja ki ötödik nagylemezét.

René Berthiaume gitáros / dalszerző közel két éven át dolgozott az új ópuszon, amit végül 'Armageddon' címmel láttak el; lévén egy "sötét és bombasztikus alkotásról" van szó, "tele a korábbiaknál is fajsúlyosabb folk-elemekkel".

Az új albumot maga René producelte és keverte; az utómunkálatok során azonban besegített a neves Maor Appelbaum is, aki saját, los angelesi stúdiójában végezte munkáját. Az alább látható lemezborítót Skadi Rosehurst tervezte.

René elmondta: "Skadi ezúttal is egy csodálatos művet alkotott. Az illusztráció tökéletesen összegzi az 'Armageddon' sötét atmoszféráját. Ha meghallgatjátok az új dalokat, rájöttök, miről beszélek. Skadi stílusa hihetetlen módon illeszkedik a mi zenénkhez! És mindez fordítva is igaz: elmondhatatlanul izgalmas érzés, hogy Skadi újabb képei által egyre inkább életre kel az Equilibrium zenéje".

Az 'Armageddon' 2016. augusztus 21-én jelenik meg, a Nuclear Blast Records jóvoltából, az alábbi tracklistával:

01. Sehnsucht
02. Erwachen
03. Katharsis
04. Heimat
05. Born To Be Epic
06. Zum Horizont
07. Rise Again
08. Prey
09. Helden
10. Koyaaniskatsi
11. Eternal Destination

Elsőként a 'Prey' című szám látott napvilágot, dalszöveges videó formájában; később pedig megjelent a 'Born To Be Epic' kisfilmje is. Íme a premierek:

A legfrissebb dal és videoklip, az 'Eternal Destination' augusztus 9-én jelent meg. Ennek kapcsán így nyilatkozott a banda: "Az Equilibrium tele van más-más stílusú nótákkal: a vidám daloktól egészen a sötétebb, borúsabb tételekig. Ez is azt tükrözi, hogy mi nem kizárólag fekete-fehér színben gondolkodunk. Minket nem érdekelnek a műfaji besorolások; csak azt tesszük, amit jónak érzünk. Az ‘Eternal Destination’ az első videoklipünk, ami egy sötétebb dalunkhoz készült. És persze totálisan elégedettek vagyunk a Grupa13 stábjának csodálatos munkájával! Nem mellesleg Robse lánya ezúttal is feltűnik, mint vendég... Maga a videó pedig pontosan azt fejezi ki, milyen érzések keringtek bennünk, amikor írtuk ezt a nótát: nekünk szükségünk van a Földre, de a Földnek nem kellünk mi...".

Másik hír, hogy a banda szeptember-október folyamán Európában turnéztatja az új albumot (a holland "pogány-metalista" Heidevolk, a black metalista Finsterfrost és az epikus melodic-death alakulat, a Nothgard társaságában). Íme az őszi 'Armageddon' turné hivatalos plakátja:

Az Equilibrium legutóbbi albuma 2014 nyarán jelent meg, 'Erdentempel' címmel.


EQUILIBRIUM - itt a második klip az 'Armageddon' albumról: 'Eternal Destination'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás