Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Videó-ízelítő a SUICIDAL TENDENCIES Dave Lombardo-val közös 'The World Gone Mad' című albumához


2016-07-15

A veterán kaliforniai thrash-punk banda év elején az egykori Slayer / Philm dobost vette fel új turné-zenészének, de mint később kiderült, a banda következő albumán is ő játszik.

A Suicidal Tendencies február 26.-i kezdettel bonyolított le észak-amerikai turnét, a Megadeth, a Children Of Bodom és a Havok társaságában (az első bulit a las vegasi Palms Kaszinó koncerttermében rendezték meg - itt mutatkozott be a banda színeiben Lombardo). A későbbiekbn Európában is elkísérte Mike Muir bandáját a veterán dobos. Lombardo és a S.T. legutóbbi fellépései május végén kerültek megrendezésre, többnyire Németországban.

A Bulletin oldalán olvasható interjúból kiderül, hogy a Suicidal Tendencies jelenleg egy EP-n és egy teljes értékű albumon dolgozik. Mindkét lemez koncepcióját napjaink politikai ügyei, és a közelgő amerikai választások adja. Habár Muir további részletet egyelőre nem árult el a kiadványokról, de annyit elmondott, hogy ezek lehetnek a Suicidal Tendencies valahavolt utolsó albumai... azért hozzátette: "Persze én már az első lemezünknél is azt hittem, hogy az lesz az utolsó...".

A banda nemrég látott tehát neki az új album felvételeinek. A munkálatok során - hasonlóan a turnéhoz - szintén Lombardo kíséri a többi tagot. A napokban megjelent egy videó, amiből kiderül, hogy a dobos immáron el is végezte saját témáinak rögzítését - ez lentebb látható. (A dobos mellett gitárosát is lecserélte a banda: Nico Santora helyére Jeff Pogan érkezett.)

A legfrissebb hírek szerint, a Suicidal Tendencies új, 'The World Gone Mad' című albuma szeptember 30-án jelenik meg, mint a 2013-as '13' folytatása. Ahogy Lombardo nyilatkozott (a Metal Wani rádiónak), "egy tipikus és tradícionális Suicidal Tendencies albumra kell számítani. Mike Muir különleges dalszerzői stílusa ezúttal is megmutatkozik. Leginkább a banda korai munkáihoz lehetne hasonlítani ezt a lemezt: tele van punk-attitűddel".

Hamarosan jönnek a részletek... de az első hivatalos ízelítő már most elérhető:

Muir bandája aktuális dobosa, (az Eric Moore-t helyettesítő) Dave Lombardo kapcsán is megszólalt nemrég: "Dave egy legenda, de ezt mindenki tudja. Sokan egyenesen a dupla basszus-témák keresztapjának nevezik őt; teszem hozzá, joggal. Egyszerűen csodálatos intenzitással képes játszani - zenei gondolkodása pedig annyira széleskörű, hogy totálisan bele tudja élni magát abba is, amit mi játszunk. Annak ellenére, hogy ő máshonnan jött, tisztában van a mi múltunkkal és örökségünnkel is. Az elmúlt években többször is turnéztunk együtt, ilyen vagy olyan formában; és mindig is jó haverok voltunk. Valójában ő is, és mi is ugyanabból az időből származunk, és ez erősen érezteti magát a kettőnk közti kölcsönhatáson".


Videó-ízelítő a SUICIDAL TENDENCIES Dave Lombardo-val közös 'The World Gone Mad' című albumához
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás