Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Demons From The Woodwork' - playthrough videó a kanadai SLUDGEHAMMER zenekar első nagylemezéről


2017-03-14

A torontói death / groove metal banda debütáló nagylemeze, a 'The Fallen Sun' 2016. június 10-én jelent meg.

A Sludgehammer - első nagylemeze első ízelítőjeképpen - korábban bemutatta a 'Carrion Eater' című szám hivatalos videoklipjét; később pedig megjelent az 'Ectogenesis' kisfilmje is - ezek lentebb elérhetők. A két dal csak egy pár az album "11 ökölrázós tételéből, amit dinamikus énekhangján ad elő Chris Szarota énekes és Dan Ayers basszer. Kettejüket gyilkos gitárszólókkal és súlyos riffekkel kíséri Jeff Wilson és Tyler Williams; mennydörgő dob-témákkal pedig Fernando Villalobos járul hozzá a dalokhoz". A 'The Fallen Sun' album a banda 2014-es, 'Organ Harvester' című EP-jének a folytatása.

"A Sludgehammer büszkén mutatja be a világnak a 'Carrion Eater'-t, ami a 'The Fallen Sun' album legelső videoklipje. Ez volt az egyik elsőként megírt dalunk, és egyben a mindenkori kedvencünk is. Egy igazán ambíciózus nótáról van szó, mivel - mint az hallható - sok különböző zenei elemet gyúrunk benne eggyé. Ezáltal is lett a végeredmény egy energikus, kegyetlen, fertőző és iszonyatos rombolás! Kemény munkánk van ebben a lemezben; de persze a szórakozást sem hanyagoltuk. Reméljük, ti is élvezni fogjátok első teljes értékű alkotásunkat!" - mondta korábban Jeff Wilson.

A 'The Fallen Sun' albumot maguk a banda tagjai producelték; a keverést is Tyler Williams gitáros önmaga végezte. A hangtechnikai utómunkálatok a világszerte elismert német producer, Lasse Lammert (Gloryhammer, Alestorm, Teramaze / LSD Studio) nevéhez fűződik.

Íme a lemez dallistája és a klip-premierek:

01. Demons From The Woodwork
02. Intestines Entwined
03. The Black Abyss
04. Ectogenesis
05. Carrion Eater
06. Consuming Afterbirth
07. Carnivorous Forest
08. Utopian
09. Revolting
10. Organ Harvester
11. Casualties

Később egy újabb dalt is közzétett a banda (teljes zenekaros playthrough-videó formájában) - a 'Demons From The Woodwork' kapcsán Jeff Wilson gitáros elmondta: "A 'Demons From The Woodwork' volt az utolsó szám, amit megírtunk a 'The Fallen Sun' anyagára, de mégis ez az album első dala. Visszagondolva, igazán magas röptű dalszerzői módban voltunk akkor... Valójában nagyon könnyen összeállt ez a nóta; és végül azért ez lett a nyitó-dal, mert hatalmas lendülettel és energiával rendelkezik. Arról nem is beszélve, hogy megtalálható benne minden olyan elem, amit imádunk a metalzenében és a metalista létben".

Az alábbi lejátszón a teljes lemezt meg lehet hallgatni:


'Demons From The Woodwork' - playthrough videó a kanadai SLUDGEHAMMER zenekar első nagylemezéről
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás