Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta a 'Winter's Gate' album negyedik előzetesét az INSOMNIUM


2016-09-06

A finn "melankólikus death metal" banda az elmúlt hónapokban egy különleges albumot írt meg és rögzített.

A veterán Dan Swanö által kevert 'Winter's Gate' egy koncept-album, ami egyetlen 40 perces dalból áll. A történetet (aminek finn címe: 'Talven portti') Niilo Sevänen énekes-basszusgitáros írta, aki nem mellesleg egy díjnyertes szerző. A 'Winter's Gate' egy csapat vikingről szól, akik rátalálnak egy mesés szigetre Írország nyugati partjainál, de a csalóka időjárás rövid időn belül teljesen elzordul, és lecsap rájuk a kőkemény tél.

A 'Winter's Gate' (az albummal együtt) megjelenik könyv formájában is - angol, finn és német fordításban, Teemu Tähkänen illusztrációival. A speciális szettet a Century Media Records adja ki, 2016. szeptember 23-án. A hivatalos lemezborító lentebb látható. Szintén lentebb érhető el az album első négy előzetes-videója.

A banda nemrég bejelentette a 'Winter's Gate' album bemutató-turnéjának beosztását is. A 2017. január 11-én induló európai körút minden állomásán teljes egészében előadja az új ópuszt a banda. Az előzenekar a Barren Warth és a Wolfheart lesz.

"Izgatottan térünk vissza a tél alkalmával Európába! Tavaly ősszel családon belüli betegség okán kellett meghoznunk néhány drasztikus döntést, és lemondanunk egy teljes turnét. Szerencsére azóta nagyon jól alakultak a dolgok, és most már minden rendben van. Idén eddig csak fesztiválokon és kisebb klubokban álltunk színpadra, de 2017-ben visszatérünk egy teljes értékű világkörüli körúttal".

Soron következő albumunk, a 'Winter’s Gate' - Dan Swanö hangmérnöknek köszönhetően - zseniálisan szól. Ezt a 40 perces szörnyeteget fogjuk eljátszani a téli turnén is; márpedig ez élőben hatalmas kihívás lesz. Ennek ellenére alig várjuk már, hogy turnéra indulhassunk! A januári európai turné tehát ritka és speciális alkalom lesz - reméljük, mindannyiótokkal találkozunk!”.

Az Insomnium 'Shadows Of The Dying Sun' címmel adta ki hatodik stúdiólemezét, 2014. április 28-án, a Century Media Records jóvoltából. Erről bővebben itt írtunk.


Bemutatta a 'Winter's Gate' album negyedik előzetesét az INSOMNIUM
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás