Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Végighallgatható a RED FANG 'Only Ghosts' albuma!


2016-10-13

A portlandi Red Fang zenekar a tavalyi évben ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját; idén pedig kiadja a 2013-as 'Whales & Leeches' album folytatását.

A Red Fang ezúttal a világhírű Ross Robinson (Korn, Limp Bizkit, Sepultura) producerrel dolgozott, a kaliforniai Venice-ben. A keverést a hasonlóan nagynevű Joe Barresi (Queens of the Stone Age, Tool, Kyuss, Melvins) végezte.

"Sosem voltam még ennyire izgatott egyetlen új lemez felvételekor sem" - nyilatkozta korábban John Sherman dobos. "A dalszerzői munkák remekül, és nagyon lendületesen haladtak; jól szórakoztunk közben. A lehetőség pedig - hogy Ross Robinson-nal dolgozhatunk -, egyszerűen libabőrössé tesz!".

"Ross-szal és Joe-val dolgozni, egyszerűen fenomenális élmény volt. A munkálatok nagy kihívást jelentettek mindannyiónk számára, de ennek kétségkívül meglett az eredménye. Az új lemez precízen prezentálja az állapotot, ahol jelenleg vagyunk. Nagyon büszkék vagyunk az anyagra, és alig várjuk már, hogy ti is hallhassátok" - tette hozzá Sherman.

Az új, 'Only Ghosts' címet viselő albumot február és május között rögzítették - lentebb elérhető az első hivatalos előzetes, valamint a stúdiós munkálatokat összefoglaló videó-sorozat első négy része (a dob-, valamint a gitár-, a basszus- és az ének- / vokál-témák rögzítése). A lemez 2016. október 14-én, pénteken jelenik meg, mivel a banda ekkorra jelentette be brit / európai turnéját. A lemez borítója és tracklistája így néz ki:

01. Flies
02. Cut It Short
03. Flames
04. No Air
05. Shadows
06. Not For You
07. The Smell of the Sound
08. The Deep
09. I Am a Ghost
10. Living in Lye

Lentebb elérhető a szeptember elején bemutatott 'Shadows' című szám hivatalos klipje, amit Whitey McConnaughy rendezett; alább pedig teljes egészében meghallgatható az album.

Íme a lemezbemutató körút hátralevő európai beosztása (a brit koncerteken a Torche és a God Damn kíséri őket) [az amerikai dátumok itt találhatók meg]:

Október
14 - Köln, Németország - Luxor
15 - Lipcse, Németország - Conne Island
16 - Hamburg, Németország - Markethalle
18 - Odense, Dánia - Posten
19 - Oslo, Norvégia - John Dee
20 - Stockholm, Svédország - Debaser Medis
21 - Malmö, Svédország - KB
22 - Münster, Németország - Skater’s Place
23 - Karlsruhe, Németország - Substage
24 - Amszterdam, Hollandia - Melkweg

A Red Fang egyúttal közzétett egy vadonatúj, 16-bites online játékot, a klsszikus Tetris mintájára. A játék - ami itt érhető el - révén megismerhetjük az aktuális turnén használzt hangszereket, felszereléseket.

A "sör-kedvelő" Red Fang zenekar egy évvel ezelőtt mutatta be legutóbbi hivatalos videoklipjét, melyet Whitey McConnaughy rendezett. A lent látható videóban Fred Armisen komikus is feltűnik. A 'Blood Red Cream' a csapat 2013 októberében kiadott 'Whales And Leeches' albumának az első single-dala. A lemezről korábban itt írtunk.


Végighallgatható a RED FANG 'Only Ghosts' albuma!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás