Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Nagyszabású best-of szettel készül a DRAGONFORCE


2016-06-01

A Grammy-jelölt brit power metalisták bejelentettek egy teljes karrieren átívelő válogatás-szettet.

A 'Killer Elite – The Hits, The Highs, The Vids' című kollekció július 22-én jelenik meg, a Spinefarm Records jóvoltából. A 22 számos szett - aminek hosszideje 2 óra 30 perc - stúdió- és koncertfelvételek révén foglalja össze a Dragonforce hat nagylemezét, valamint élő performanszának lendületét.

A válógatás-album a banda egyik legnagyobb slágerével, a 'Through The Fire And Flames' dallal indul, ami a világ egyik legkelendőbb videójátékának elsőszámú betézenéjeként (Guitar Hero) vált ismertté; de számos újkori nóta is felkerült rá - köztük olyan klasszikus szerzemények, melyeket a csapat aktuális énekese, Marc Hudson (aki a 2012-es 'The Power Within' és a 2014-es 'Maximum Overload' albumokon szerepel) ad elő. 

Herman Li gitáros - aki társával, Sam Totman-nal közösen 1999-ben alapította a DragonForce-t - elmondta: "Ezen kiadvány célja, hogy minden eddigi kiadványunkat széleskörűen összegezze, és szerintem sikerült is, a lehető legváltozatosabb formában. Mindvégig arra törekedtünk, eddigi karrierünk teljes palettáját kiváló módon dokumentálni tudjuk. Miután eredeti énekesünket, ZP Theart-ot leváltotta Marc, megszületettek valahavolt leggyorsabb és egyben legdallamosabb nótáink; de persze a DragonForce nem kizárólag a könyörtelen tempóról és villámgyors szólókról híres - szerintem a zenénk feelingje az, ami igazán számít...".

A 'Killer Elite – The Hits, The Highs, The Vids' borítója így néz ki:

A kiadvány az alábbi formátumokban lesz elérhető:

- 2CD-s pakk ('The Hits', 'The Highs')
- Speciális deluxe digipak, bónusz DVD-vel, a banda összes eddigi klipjével ('The Hits, The Highs, The Vids')
- Digitális, dupla-lemezes változat ('The Hits', 'The Highs')

A DragonForce az új kiadvány bejelentésével egyidőben azt is elárulta, hogy hamarosan nekilát a 'Maximum Overload' album folytatása munkálatainak. A lemez felvételei nyár végén indulnak, a híres svéd Fascination Street Stúdióban, Jens Bogren (Opeth, Amon Amarth, Katatonia, Soilwork) producer közreműködésében. A várható megjelenés: 2017 márciusa. 

A DragonForce főzenekarként lép fel az idei ProgPower USA fesztiválon (szeptember 7-én), három nappal később pedig "személyes hangvételű" koncertet adnak a világhírű brooklyni St. Vitus klubban (mindkét koncertre egy speciális 'best-of' szettel készül a banda). Ezt követően bejelentik a jövő évi lemezbemutató turné részleteit is.

A banda tavaly nyáron kiadott egy 'In The Line Of Fire' című DVD-t. Erről bővebben itt írtunk.


Nagyszabású best-of szettel készül a DRAGONFORCE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás