Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Jeff Golden basszusgitárost kirúgták a CROWBAR-ból - visszatért Todd "Sexy T" Strange


2016-06-05

Golden június 5-én a következőket közölte:

A mai napon tudtam meg, hogy többé nem vagyok a Crowbar tagja. Részleteket nem nagyon tudok; ezért ne is kérdezzetek, de annyi biztos, hogy hamarosan visszatérek egy másik banda színeiben. A legjobbakat kívánom minden érintettnek - köszönet az emlékekért”.

A Crowbar frontembere, Kirk Windstein így nyilatkozott: “Mint azt bizonyára sokan tudjátok, megváltunk Jeff Golden-től; így a továbbiakban nem ő a basszusgitárosunk. Egy zenekar olyan, mint egy házasság: nem minden esetben működnek a dolgok. Köszönjük Jeff-nek a hűséget - őszintén a legjobbakat kívánjuk neki és családjának".

Néhány órával később kiderült, ki lesz Golden utódja: a továbbiakban az a Todd "Sexy T" Strange veszi át a basszusgitáros posztot, aki 16 évvel ezelőtt távozott a bandából.

Golden 2013 és 2016 között volt tagja a Crowbar-nak - egyetlen albumon, a 2014-es 'Symmetry In Black'-en szerepelt. A basszer ezt megelőzően a Six Feet Under, a Thy Will Be Done és a Goatwhore színeiben zenélt.

A Crowbar - immáron a régi-új felállással - részt vesz a július 16-án induló 'One Foot In The Grave' turnén (a Carcass, a Ghoul és a Night Demon társaságában).

A new orleansi sludge metal-veteránok a Louisiana-i OCD Recording And Production Stúdiót és Duane Simoneaux producert vették nemrég célba, új nagylemezük rögzítése végett. Erről bővebben itt írtunk.


Jeff Golden basszusgitárost kirúgták a CROWBAR-ból - visszatért Todd
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás