Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Kiadta első koncept-albumát a LACRIMAS PROFUNDERE - itt a 'Hope Is Here' videoklipje!


2016-08-12

A német gótik-metal banda friss lemezszerződést kötött a hannoveri székhelyű Oblivion (SPV) kiadóval. Három évvel az 'Antiadore' album megjelenése után így idén nyáron kiadhatják újabb lemezüket.

A csapat új albuma, a 'Hope Is Here' 2016. augusztus 12-én, pénteken jelenik meg.

Sosem dolgoztunk még ilyen keményen és egységesen egyetlen albumon sem, mint azt tettük a 'Hope Is Here' esetében. Rendkívül boldogok vagyunk, mivel az új lemez pontosan olyan lett, amilyennek elképzeltük; sőt, még talán jobb is” - nyilatkozta nemrég az alapító gitáros, Oliver Nikolas Schmid, aki elárulta azt is, hogy bandtársaival három hónapon keresztül dolgozott az Engine Stúdió falai között. “A 'Hope Is Here' minden bizonnyal letaglóz majd minden rajongót! Egy koncept-albumról van szó; egy kalandról, ami egy magányos, erdőben élő kisfiú történetét mutatja be. Hogy miért van ott? És mi a neve? Ez mind kiderül az új dalokból... És ez még csak a kezdet...”.

Az új lemezt maga Schmid és az énekes, Roberto Vitacca producelte; a keverést pedig Kristian 'Kohle' Kohlmannslehner végezte, a Kohlekeller Stúdióban (Powerwolf, Eskimo Callboy, Aborted, stb.). A lemez borítóját egy brazil grafikus, Elton Fernandes tervezte (ő felelt a 2013-as 'Antiadore' illusztrációiért is). Schmid elmondta: “Elton kiválóan leképezte új dalaink atmoszféráját - pont úgy dolgozott, mintha ott lett volna velünk, a dalszerzés ideje alatt”.

A Lacrimas Profundere az Oblivion/SPV kiadóval kötött szerződést első koncept-albumára. Ezt ekképpen kommentálták: “Rendkívül büszkék vagyunk magunkra, hogy egy ilyen fantasztikus család tagjai lehetünk; lévén az SPV-nél számos remek előadó tartózkodik. Nagyon örülünk, hogy egy olyan partnerre leltünk, akik osztják bandánk vízióit, és valamilyen szinten még nálunk is őrültebbek...”.

A 'Hope Is Here' album Elton Fernandes által tervezett borítója és dallistája így néz ki:

01. The Worship Of Counting Down
02. My Halo Ground
03. Hope Is Here
04. Aramis
05. A Million Miles
06. No Man's Land
07. Pageant
08. You, My North
09. Awake
10. The Path Of Broken Homes
11. Timbre
12. Black Moon

Íme az album első videoklipje (ami a címadó dalhoz készült), valamint a két hivatalos előzetes:


Kiadta első koncept-albumát a LACRIMAS PROFUNDERE - itt a 'Hope Is Here' videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás