Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Másod-gitárossal bővült a MUNICIPAL WASTE


2016-06-09

A Virginia-i crossover banda Nick Poulos személyében mutatta be második gitárosát.

Az eredeti gitáros, Ryan Waste elmondta: "Nick csatlakozása igazán nagy szó! Nem vehetünk fel ide ugyanis akárkit. Az egyik kikötés volt, hogy közeli barátunk legyen az illető... aztán végül az egyik legjobb haverunk lett a győztes! Persze az is fontos szempont volt, hogy hozzánk hasonlóan képes legyen szarrá gitározni az agyát... Egy a lényeg: Nick totális mértékben felvette a stílusunkat - általa még keményebben űzzük az ipart, mint eddig. A közös munka igazán bombasztikus: már forranak is az új ötletek, és persze folyamatosan próbáljuk a régi klasszikusokat is; mivel közeleg az európai turné!".

Poulos hozzátette: "Nem is örülhetnék jobban: tagja lettem a Waste-családnak! Persze nem állunk távol egymástól, ha közös zenélésről van szó; de amikor felkértek, hogy csatlakozzak hozzájuk, nem haboztam igent mondani. A banda történelme és folyamatos sikerei, már önmagában magabiztossá és büszkévé tett engem".

Poulos és Ryan együtt gitározik a Volture és a Bat zenekarokban is, de az új tag korábban - a Cannabis Corpse-ban - együtt játszott a Municipal Waste basszerosával, Phil Hall-lal is.

A Municipal Waste idén nyáron (2012 óta először) Európába is ellátogat. Olyan világhírá fesztiválokon lépnek fel június-július folyamán, mint a Hellfest, a Download, a Resurrection és a Graspop.


Másod-gitárossal bővült a MUNICIPAL WASTE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás