Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

PAIN - itt a 'Coming Home' album címadójának videoklipje!


2017-01-02

A Hypocrisy frontembere, Peter Tägtgren tavaly kiadta "egy-személyes bandája", a PAIN 8. stúdióalbumát...

Tägtgren 2015-ben a Rammstein énekesével közösen adott ki egy lemezt, Lindemann néven - ezt követően pedig nekilátott az újabb PAIN lemez munkálatainak. A zenész újabb indusztrális alkotása 'Coming Home' címmel készült el - 2016. szeptember 9-én jelent meg, a Nuclear Blast jóvoltából, a lentebb látható borítóval, amit Stefan Heilemann (Epica, Indica, Lindemann, stb.) tervezett.

Peter korábban a következőket nyilatkozta: "Ezúttal is Heilével brainstorming-oltam a lemezborító kapcsán, és végül sikerült is elérni a kívánt eredményt. Kikölcsönöztem egy űrhajós ruhát, és azonnal neki is láttunk a fotózásnak... Zeneileg ez az album egyfajta folytatása annak, ahol a PAIN és a Lindemann-projekt abbamaradt; habár némileg kísérletezősebb ez az anyag a korábbi munkáimnál. Ezúttal akusztikus gitárokat is alkalmaztam; Clemens a Carach Angren-ből pedig szólókkal segített ki engem. Aztán nagyzenekari témák és vendég-vokálok is hallható a dalokban... Fiam, Sebastian Tägtgren pedig remek vendég-munkát végzett a dobok mögött...".

A lemezen egyébként David Wallin dobol, Michael Bohlin gitározik és Johan Husgavfel basszerozik. Az összes többi hangszerért, vokálért és programozásért Peter Tägtgren felel.

Az első új single-dal 'Black Knight Satellite' címmel érhető el digitális single formájában, valamint hivatalos dalszöveges videón (lentebb). A frontember a dal kapcsán a következőket nyilatkozta: "A 'Black Knight Satellite' egy neten keringő történeten alapszik, ami egyben érdekes és bonyolult. Maga a dal egy tempós nóta, nagyzenekari témákkal és feszes gitárszólókkal. Élőben nagyszerűen fog szólni, az biztos. Ez egy tipikus PAIN dal".

2017 első napján megjelent a lemez címadó dalának hivatalos videoklipje is. Íme a premier:

Íme az album első három hivatalos előzetese:

A PAIN előző stúdióalbuma 2011 júniusában jelent meg, 'You Only Live Twice' címmel. Ezt követte egy dupla koncertlemez, a 'We Come in Peace', ami egy cseh (Masters Of Rock fesztivál) és egy svéd (Stockholm, Debasser Medis Klub) buli audió-felvételét tartalmazza.


PAIN - itt a 'Coming Home' album címadójának videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás