Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

VADER - itt az új dal a 'The Empire' albumról!


2016-10-28

A lengyel death metal-veteránok néhány hete bejelentették új stúdióalbumukat, ami a 2014-es 'Tibi Et Igni' folytatása. Az új lemez novemberre várható.

Az új lemezt a híres Bialystok-beli Hertz Stúdióban vette fel a banda, Wojtek és Slawek Wiesawski producelésében. Az 'The Empire' az eredeti tervek szerint 2016. szeptember 23-án jelent volna meg, de a Nuclear Blast - technikai okok miatt - november 4.-re tette át a dátumot.

Szeptember elején bemutatták a 'The Empire' borítóját, amit a legendás Joe Petagno (Sodom, Motörhead, Pink Floyd, Led Zeppelin, stb.) tervezett. Piotr "Peter" Wiwczarek frontember elmondta: "Végre itt a 'The Empire' borítója, amit maga Joe Petagno kreált! Az egész dizájn több szálon is köthető az album központi témájához, ami nagy hatással volt ránk a dalszerzés és a stúdiózás alatt: napjaink hidegháborús krízise... Emellett híres filmsorozatokra is találhattok utalásokat, mivel a mai generációt többek közt ezek formálják és bomlasztják egyaránt... Vajon fantázia ez az egész, vagy tényleg ilyen lenne a 21. századi generáció. Ezt saját magadnak kell megválaszolnod...".

Íme a 'The Empire' dallistája:

01. Angels Of Steel
02. Tempest
03. Prayer To The God Of War (album-verzió)
04. Iron Reign
05. No Gravity
06. Genocidius
07. The Army-Geddon
08. Feel My Pain
09. Parabellum (album-verzió)
10. Send Me Back To Hell

A 'Parabellum' című szám a lenti lejátszón meghallgatható. Szintén lentebb érhető el az 'Angels Of Steel' szöveges videója, amit október végén tett közzé a banda.

A Vader nemrég közzétett egy másik kiadványt, egy 10-hüvelykes bakelit-kislemezt is, felvezetvén a soron következő stúdióalbumot. A single az 'Iron Times' címet viseli, és az alábbi dalokat tartalmazza:

A-oldal
01. Parabellum
02. Prayer To The God Of War

B-oldal
01. Piesc I Stal
02. Overkill

A 'Prayer To The God Of War' című szám külön is megjelent, digitális single formájában, a bakelitlemezzel egy napon, augusztus 12-én. A dalhoz szöveges videó is készült - ez lentebb érhető el.

Piotr "Peter" Wiwczarek frontember korábban elmondta: "Izgatottan jelentem be az új Vader albumot, amit ismét a Nuclear Blast fog kiadni! A 'The Empire' - mert így hívják - szeptember végén kerül forgalomba. Ettől függetlenül az 'Iron Times' lemez révén már augusztusban hozzájuthattok néhány új dalunkhoz - konkrétan kettőhöz, plusz két bónusz track-hez. Mindez egy kiváló csomagolású, 10-inches bakeliten lesz elérhető, maga Joe Petagno fantasztikus borítójával”.

A Vader június 23-án fellépett a balatonszemesi Rock Part fesztiválon. A banda teljes turné-beosztását itt lehet megtalálni.

A legutóbbi Vader album, a 'Tibi Et Igni' 2014 májusában jelent meg.


VADER - itt az új dal a 'The Empire' albumról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás