Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Rábizonyították a hármas-gyilkosságot a PYREXIA ex-énekesére


2016-06-15

A legendás new yorki brutál-death banda egykori énekesét, Erick Shute-ot három ember meggyilkolásáért tartóztatták le.

A rendőrségi jelentés szerint Shute három Nyugat-Virginia-i férfi – Jack Douglas, Travis Bartley (24) és Willie Bartley (53) – fegyver általi haláláért felel. A Morgan Megyei Sheriff Hivatalos főnöke, Vincent Shambaugh elmondta a Journal News-nak, hogy a gyilkos június 13-án, hajnali 4:45 körül "vitába keveredett a három férfival", Great Cacapon település közelében, a Valley High Timber Farmon. Mellettük egy negyedik áldozat neve is felmerült, de később kiderült, hogy ő sikeresen és sértetlenül elmenekült a helyszínről. Így tett maga Shute is; habár őt néhány óra alatt beazonosították, és előállították a Pennsylvania-i Rendőrségen.

Egy azóta törölt Facebook-posztban - derítette ki a New Jersey Advance Media - Shute magára vállalta a gyilkosságot, de mint írta: “önvédelemből cselekedett”, miután az áldozatai “meglopták ő 20,000-ral”, és heves vita alakult ki köztük.

A WSAZ riportja szerint a rendőrség rábizonyította a gyilkosságokat Shute-ra; így a zenészt a közeljövőben bíróság elé állítják, és hármas emberöléssel vádjával ítélik el.

Pyrexia a következőket tette közzé hivatalos Facebook-oldalán: "Folyamatosan figyeljük az eseményeket, és alig hiszünk a szemünknek és a fülünknek. Teljes sokként ért minket, hogy korábbi énekesünk, Erick a saját kezével vetett véget emberek életének. Habár még nem tudunk minden részletet az ügyről, és mivel Erick sem tagja már egy ideje a Pyrexiának, nem igazán vagyunk képben, de ugyanakkor teljesen lesújtanak minket ezek a szörnyű hírek. Az nem kérdés, hogy ennek az embernek meglehetősen szélsőséges nézetei vannak, de személyében egy különc és csendes egyént ismertünk meg - ezt biztos, hogy senki nem gondolta volna róla...".

A 32 éves Shute 2009-ben is rendőrségi ügybe keveredett: a New Jersey-beli Salem Megyében ekkor fordítva akasztotta ki az amerikai zászlót, kifejezvén ezzel "az országra irányuló aggodalmát". Ekkor az ex-énekes a következőket nyilatkozta: “Eddig más országok korrupt kormányai ellen harcoltunk, most már a sajátunkkal kell szembenéznünk”...
Később, 2011-ben a New Jersey-i Bíróság egy hivatalnok megtámadásával és bántalmazásával ítélte el a zenészt...

Eric Shute két Pyrexia albumon - 'Age of the Wicked' (2007), 'Feast of Iniquity' (2013) - énekelt. Az előbbi a banda 10 éves szünete utáni visszatérését fémjelezte.


Rábizonyították a hármas-gyilkosságot a PYREXIA ex-énekesére
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás