Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új albummal tért vissza Steve Grimmett bandája, a GRIM REAPER - itt a 'Walking In The Shadows' videoklipje!


2016-09-30

Steve Grimmett énekes kultikus, Grim Reaper nevű együttese idén adja ki első nagylemezét 1987 óta!

A Grim Reaper a Dissonance Productions kiadóval kötött világraszóló lemezszerződést. A legendás banda új album 'Walking In The Shadows' címmel látott napvilágot szeptember 23-án. A zenekarnak ez az első albuma az 1987-es 'Rock You To Hell' album megjelenése óta.

A 'Walking In The Shadows' bejelentését tehát több mint két évtizeden át várták a brit metalbanda rajongói. Steve Grimmett frontember már januárban közzétett egy Facebook-poszotot, amivel felcsigázta a fanokat: "Hamarosan újra nekivágunk egy turnénak! Idén Európát, valamint Észak- és Dél-Amerikát is bejárjuk. Arról nem is beszélve, hogy új albumunk is lesz... Egyszóval remek év elé nézünk!".

Az énekes így folytatta a visszatérő album kapcsán: "Elmondhatatlanul büszke vagyok erre az albumra! Hosszú időbe telt - ami alatt komoly problémákkal is szembe kellett néznünk -, de mostanra végre sikerült összehozni életünk egyik legjobb munkáját. Alig várjuk már, hogy bemutathassuk nektek ezt az alkotást, és élőben is eljátszhassuk az új nótákat. Márpedig a turné egészen 2017-ig tart majd!".

A Steve Grimmett's Grim Reaper nevezetű formáció tavasszal egy 22 állomásos észak-amerikai turnét bonyolított le; méghozzá annak apropójából, hogy idén 30 éves a banda legendás 'Fear No Evil' albuma.

A zenekar aktuális stúdió- és turné-felállását - Grimmett mellett - Richie Yeates gitáros, Chaz Grimaldi basszer és Paul White dobos alkotja.

A 'Walking In The Shadows' album tracklistája és borítója így néz ki:

01. Wings Of Angels
02. Walking In The Shadows
03. Reach Out
04. I'm Coming For You
05. From Hell
06. Call Me In The Morning
07. Rock Will Never Die
08. Temptation
09. Thunder
10. Now You See Me
11. Blue Murder
12. Come Hell Or High Water

A lemezről elsőként a címadó dal látott napvilágot. A dalhoz készült videoklipet szeptember végén mutatták be. Íme a premier:

A Grim Reaper együttes története 1979-ben kezdődött: ebben az évben többszáz metalbandát győzött le az újonc zenekar egy helyi "bandák csatája" versenyen. A sikerek felkeltették az Ebony Records figyelmét, aminek szárnyai alatt három globális sikerű nagylemezt adott ki a banda a '80-as években. 1988-ban azonban jogi vitákban keveredtek a brit kiadóval; így abban az évben feloszlottak. Grimmett ezután olyan bandák élén tűnt fel, mint az Onslaught, a Lionsheart, és a The Sanity Days. Az énekes hangját a mai napig az egyik legkarakteresebb vokálként tartják számos a metal-színtéren.


Új albummal tért vissza Steve Grimmett bandája, a GRIM REAPER - itt a 'Walking In The Shadows' videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás