Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TOOTHGRINDER klip-premier: 'Couer D’alene'


2016-06-21

A New Jersey-beli metalbanda megfilmesítette debütáló albuma

"A ‘Coeur D'alene‘ a lemez egyik legmókásabb száma - mármint zenei értelemben" - közölte Justin Matthews frontember. "A groove-ok és a tempós témák az egész dalban jelen vannak - már csak ezért is játszuk el minden koncerten ezt a nótát. A dalszöveg tekintetében pedig úgyszintén meghatározó szerepe van az album koncepciójában - mivel a fő téma, a függetlenség és a stabilitás megkérdőjelezése, visszatérő elem szinte minden egyes dalban".

Íme a klip-premier:

A Toothgrinder bemutatkozó stúdióalbuma 2016. január 29-én jelent meg, 'Nocturnal Masquerade' címmel, a Spinefarm Records jóvoltából.

A lemez első ízelítője a lentebb látható 'Lace & Anchor' videoklip. A borító és a tracklista így néz ki:

01. The House (That Fear Built)
02. Lace & Anchor
03. Coueur d'Alene
04. I Lie In Rain
05. Blue
06. The Hour Angle
07. Dance Of Damsels
08. Diamonds For Gold
09. Nocturnal Masquerade
10. Dejection/Despondency
11. Schizophrenic Jubilee
12. Waltz Of Madmen

"A 'Nocturnal Masquerade' albummal egy olyan hang-spektrumot szerettünk volna leképezni, ami különféle hangulatokba és lelkiállapotokba juttatja a hallgatót. Lévén ez az első teljes értékű lemezünk, volt is elég időnk ennek megvalósítására. Ezek a dalok biztos, hogy mély nyomot hagynank a mi életünk medrén; így alig várjuk már, hogy a rajongókkal is megoszthassuk őket" - mondta Jason Goss gitáros.


TOOTHGRINDER klip-premier: 'Couer D’alene'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás