Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: KINGCROW - 'If Only'


2016-06-27

Az olasz prog-metal banda egy évvel ezelőtt adta ki hatodik, 'Eidos' című lemezét, amiről most új videoklip jelent meg:

A Sensory Records jóvoltából 2015. június 23-án megjelent 'Eidos' albumot a római Sound Under Pressure Stúdióban rögzítették, Diego Cafolla gitáros-vokalista és Thundra producelésében. A keverést Giampiero Ulacco végezte. Íme a borító (amit az a Devilnax készített, aki a Kingcrow legutóbbi két nagylemezének illusztrációin is dolgozott) és az új számcímek listája:

01. The Moth
02. Adrift
03. Slow Down
04. Open Sky
05. Fading Out Pt. IV
06. The Deeper Divide
07. On The Barren Ground
08. At The Same Pace
09. Eidos
10. If Only

A 2004 februárjában megjelent 'In Crescendo' album folytatása "a megbánás és a diszillúziók koncepciója köré épül. Míg a 'Phlegethon' album a gyermekkor, az 'In Crescendo' pedig a fiatalság bevégzésének tematikájával foglalkozott, addig az 'Eidos' az életút végefelé való haladást mutatja be. Zenei tekintetben a banda új elemekkel és komplex hangképekkel kísérletezett; ezáltal egy sötétebb atmsozféra és még inkább progresszív hozzáállás fedezhető fel az új anyagon" - olvasható a kiadói közleményben.

Lentebb elérhető a lemez első hivatalos videoklipje, a 'The Moth' is, melynek animációit egy argentin művész, Gastón Viña tervezte meg (az ő neve és stílusa elsősorban a Radiohead híres videoklipjeiről ismerhető fel - videó-animációs karrierje során több mint 15 millió Youtube-nézőt "gyűjtött össze").
A Kingcrow gitárosa, Diego Cafolla elmondta: "Amikor ki kellett választanunk az új lemez első single-dalát, egyértelműen a 'The Moth' bizonyult a helyes döntésnek, mivel ez egy rövid, de tömör és fogós szám, ami tele van még a saját számunkra is új elemekkel...". A videoklip kapcsán így nyilatkozott Cafolla: "Épp egy Radiohead-playlist-et hallgattam a YouTube-on, amikor szembejött velem a '2+2=5' című dal animációs klipje, ami azonnal lenyűgözött. Egyből fel is kerestem Gastón Viñas-t, hogy elmondjam neki, nagyra tartom a művészetét; ő pedig később visszaírt, hogy neki is tetszik a Kingcrow zenéje... innentől már történelem az egész...".


Klip-premier: KINGCROW - 'If Only'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás