Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BODY COUNT - új videó a 'Bloodlust' albumról: 'Raining In Blood / Postmortem'


2017-07-18

A színész / rendező / hip-hop legenda Ice-T és bandája, a Body Count 'Bloodlust' címmel látta el új albumát, amiről most új hivatalos videó látott napvilágot.

A 'Bloodlust' 2017. március 31-én jelent meg, a Body Count új kiadója, a Century Media Records jóvoltából. A lemezt ezúttal is az a Will Putney (Upon A Burning Body, Miss May I) producelte, aki a banda legutóbbi, 'Manslaughter' című albumán is segédkezett.

"Legutóbbi, 'Manslaughter' albumunkkal leteszteltük, mi a helyzet a színtéren, és kiderült, hogy a rajongók és a kritikusok továbbra is pozitív fogadtatásban részesítik zenénket" - közölte nemrég Ice-T. "Ezért most elérkezettnek láttuk az időt, hogy egy még agresszívabb albumot hozzunk össze, életben tartván a Body Count-stílust. Will Putney olyan, mintha a banda tagja lenne - kiváló a hallása. Egy nagyszerű producer, aki valóban érzi bandánk hangzásának igazi esszenciáját. Amint elkészülünk egy-egy számmal, ő jön, és tökéletesre csiszolja azokat. Ezáltal pedig a lehető legjobb irányba haladunk majd. Szóval alig várjuk már, hogy újra Will-lel dolgozhassunk. Amint pedig elkészült a teljes lemez, leforgatunk néhány videoklipet, és egy pár koncert alkalmával leteszteljük az új nótákat".

Mint nemrég kiderült, a Body Count új albumának egyik dalában ('All Love Is Lost') a Soulfly frontembere, Max Cavalera vendégszerepel. Mellette két másik neves sztárvendég, Randy Blythe (Lamb Of God) és Dave Mustaine (Megadeth) is hozzájárult néhány sorral és egy szólóval a munkálatokhoz (a pletykák szerint a Megadeth és a Body Count még ebben az évben közös világkörüli turnéra indul). Emellett egy különleges Slayer-medley is felkerült az albumra.

A 'Bloodlust' borítója és tracklistája így néz ki:

01. Civil War (feat. Dave Mustaine)
02. The Ski Mask Way
03. This Is Why We Ride
04. All Love Is Lost (feat. Max Cavalera)
05. Raining Blood / Postmortem (Slayer-medley)
06. God, Please Believe Me
07. Walk With Me… (feat. Randy Blythe)
08. Here I Go Again
09. No Lives Matter
10. Bloodlust
11. Black Hoodie

Az új albumról május közepén megjelent a 'The Ski Mask Way' című szám animációs videoklipje, amit a neves Tommy Ruffin grafikus művész készített. Íme a premier:

Újabban napvilágot látott a 'Here I Go Again' című szám hivatalos kisfilmje is, ami nem mellesleg Ice-T eddigi leghorrorisztikusabb műve:

Júliusban bemutatták a 'Raining In Blood / Postmortem' című Slayer-medley videóját:

Ice-T egyébként nemrég elindított egy új podcast-et, amiben belehallgathatunk az összes új dalba, és megismerhetjük azok történetét, jelentését. A műsor itt érhető el.

A korábbi videoklipet március 24-én mutatták be. Alább megtekinthető a 'Black Hoodie' kisfilmje:

A 'Bloodlust' album "színfalak mögötti" munkálataiba egy újonnan indított videó-sorozat révén nyerhetünk betekintést. Íme az első öt epizód:

A 'Manslaughter' album 2014. június 10-én jelent meg, a Sumerian Records jóvoltából. A lemez az első héten több mint 3,600 példányban kelt el az Államok területén - ezzel a Billboard-lista 102. helyén végzett.

Ice-T jelenlegi bandájának tagja többek közt az Agent Steel-ből és az Evildead együttesből ismert Juan Garcia (művésznevén: Juan Of The Dead), aki 2013 novemberében debütált a Body Count színeiben.


BODY COUNT - új videó a 'Bloodlust' albumról: 'Raining In Blood / Postmortem'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás