Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'I Am The Enemy' címmel új dalt adott elő a kolumbiai Rock Al Parque fesztiválon a SEPULTURA (videó)


2016-07-02

A veterán brazil metalbanda július 2-án lépett fel a Bogota-beli Parque Simón Bolívar színpadán. Itt hangzott el a vadonatúj, 'I Am The Enemy' című szám először:

A Sepultura a svédországi Örebro-ban, a híres Fascination Street Stúdióban vette fel soron következő albumát, május folyamán. A lemez producere a többek közt az Opeth-tel, a Kreator-rel, a Paradise Lost-tal és az Amon Amarth-tal közös munkáiról ismert Jens Bogren volt. "Nagy örömünkre szolgál, hogy lehetőségünk van együtt dolgozni egy ilyen zsenivel, mint Jens" - mondta Andreas Kisser gitáros.

A stúdióban a svéd SVT.se készített interjút a banda tagjaival. Kisser az alább látható vidóban elárulja, miért választották új producerüknek Jens Bogren-t: "Lefolytattunk magunkban egy kisebb felmérést; számba vettük azokat a producereket, akikkel még nem dolgoztunk, mivel mindenképpen egy új hangmérnököt kerestünk. A svéd zenei színtér, és az olyan bandák, mint a Meshuggah vagy az Opeth, pedig elég nagy hatással van ránk; ezért döntöttünk végül Jens mellett. Arról nem is beszélve, hogy ő korábban a Kreator-rel és egy másik brazil zenekarral, az Angrával is együtt dolgozott - ők pedig a mi barátaink, és mindkét banda Bogren által producelt lemezei lenyűgöztek minket".

Derrick Green énekes azt is elmondta, hogy a következő Sepultura lemez - szokás szerint - a korábbiaktól eltérő hangzással fog rendelkezni: "Ez a lemez már most nagyon izgalmas, mivel a rajongók nem is sejtik, mire számíthatnak. Azt viszont tudják, hogy minden Sepultura album eltér valamilyen szinten az előzőtől. Szerintem ezáltal is leszünk mi egy profibb zenészek, aminek a hallgatók is érezhetően örülnek".

A banda új, egyelőre cím nélküli albumának megjelenése (Nuclear Blast) októberre várható. Hamarosan jönnek a részletek (bővebben a munkálatokról itt írtunk)...


'I Am The Enemy' címmel új dalt adott elő a kolumbiai Rock Al Parque fesztiválon a SEPULTURA (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás