Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Novemberben folytatódik a LIFE OF AGONY európai turnéja


2016-07-14

Mint arról beszámoltunk, a transznemű Mina Caputo által vezetett Life Of Agony lemondani kényszerült július 8. és 16. közé beütemezett európai körútját.

Sal Abruscato, a banda dobosa július 4-én, hétfőn, egy baleset során eltörte bal lábának egyik kulcscsontját.

"Bandánk nagyon csalódott, hogy nem látogathatja meg európai rajongóit, de jelenleg is azon vagyunk, hogy decemberre átszervezzük ezeket a koncerteket. Hamarosan közzétesszük a részleteket. Egyúttal szeretnénk kifejezni hálánkat az el nem múló támogatásotokért. Küldjetek Sal-nek jókívánságokat, és buzdítsátok őt mihamarabbi felépülésre!" - közölte július 5-én a Life Of Agony.

Az újraszervezett európai koncerteket most jelentték be: a közlemény szerint a turné november 13-án folytatódik, a bécsi Simm City klubban, és december 10-én ér véget, a dániai Aalborgban. A banda emellett két exkluzív USA-beli koncert is ad. Íme a teljes idei beosztás:

9/30: Clifton Park, NY, USA @ Upstate Concert Hall
10/2: Lakewood, NJ, USA @ Rock Carnival Festival
11/13: Bécs, Ausztria @ Simm City
11/15: Gdansk, Lengyelország @ Stary Manez
11/16: Varsó, Lengyelország @ Progresia Music Zone
11/18: Aschaffenburg, Németország @ Coolste
11/19: Eindhoven, Hollandia @ Klokgebouw
11/30: Saarbrucken, Németország @ The Garage
12/1: Bochum, Németország @ Zeche
12/3: Augsburg, Németország @ Kantine
12/4: Herford, Németország @ TBD
12/6: Hamburg, Németország @ Markthalle
12/8: Stockholm, Svédország @ Fryshuset Klubben
12/9: Göteborg, Svédország @ Sticky Fingers
12/10: Aalborg, Dánia @ Aalborg Metal Festival

A zenekar januárban lemezszerződést kötött az osztrák Napalm Records-szal. A L.O.A. visszatérő stúdiólemeze 'A Place Where There's No More Pain' címmel fog megjelenni világszerte, 2017 elején. Erről bővebb infók hamarosan...

A csapat visszatérő koncertjét 2014. augusztus 8-án, pénteken rendezték meg a belga Alcatraz Metal Fesztiválon. A népszerű 'River Runs Red'-felállás - ami Joseph Zampella gitárossal, Alan Robert basszerossal és Sal Abruscato dobossal egészül ki - három éves szünet után állt ismét színpadra. Rajongói HD-felvétel a teljes koncertről itt látható:


Novemberben folytatódik a LIFE OF AGONY európai turnéja
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás