Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta új, 'Luvin'' című videoklipjét a KYUSS legendája, Brant Björk


2016-10-15

A legendás Kyuss zenekar alapítótagjaként ismertté vált énekes / dalszerző / multi-instrumentalista / producer Brant Björk nemrég adta ki új albumát.

Björk új szólólemeze 'Tao Of The Devil' címmel jelenit meg szeptember 30-án, az osztrák Napalm Records jóvoltából. A desert-rock műfaj koronázatlan királya - a kiadó előzetes közleménye szerint - "ezúttal is kötetlen, jam-orientált és nyers nótákkal járul hozzá a világbékéhez".

A 'Tao Of The Devil' megjelent normál CD-n, négyfelé nyitható digipakban és szimpla LP-n, valamint speciális 'deluxe fan edition' pakk formájában (ami két LP-t, a digipakos CD-t, egy felvarrót és egy A2-es posztert tartalmaz).

Íme az album borítója és dallistája:

01. The Greeheen
02. Humble Pie
03. Stackt
04. Luvin’
05. Biker No. 2
06. Dave's War
07. Tao of the Devil
08. Evening Jam (digipak bónusz track)

Az első hivatalos videoklip a 'Stackt' című számhoz készült, később pedig megjelent a 'Luvin'' videója is. Lentebb megtekinthetők a kisfilmek; valamint elérhető a teljes album-stream.

A jelenleg John Garcia oldalán, a Vista Chino zenekarban is közreműködő Brant korábban két saját lemezkiadót (Duna Records, El Camino) is alapított; emellett világszerte elismert producer, előadó és dalszerző hírében áll. Kiemelkedő tehetségét az utóbbi időben többek közt a Fu Manchu, a Fatso Jetson és a Mondo Generator együttesekben kamatoztatta.


Bemutatta új, 'Luvin'' című videoklipjét a KYUSS legendája, Brant Björk
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás